Nestorović odustao od stava da neće učestvovati u “obojenim revolucijama”?

Nestorović odustao od stava da neće učestvovati u “obojenim revolucijama”?

LIDER pokreta “Mi – Glas iz naroda” (MI-GIN) Branimir Nestorović, koji je na političkoj sceni Srbije aktivnije prisutan od parlamentarnih izbora 2022. godine, na kojima je podržao zajedničku opozicionu listu tzv. Patriotskog bloka, čiju su okosnicu činile tadašnja Demokratska stranka Srbije (DSS) i “Dveri”, da bi politički zenit dostigao sa tada novoformiranim MI-GIN na prošlogodišnjim parlamentarnim izborima i izborima za Skupštinu grada Beograda, u javnosti je u dosadašnjem periodu bio prepoznat kao predstavnik patriotski orijentisanog dela opozicije, kojem je potpuno stran koncept tzv. obojene revolucije, koji aktivno podržavaju i zagovaraju prozapadne opozicione strukture.

26. 07. 2024. u 14:41

U OVOJ BORBI NEĆEMO STATI Brnabić: Naš cilj je jasan - prosečna plata naredne godine preći će 1.000 evra (VIDEO)

"U OVOJ BORBI NEĆEMO STATI" Brnabić: Naš cilj je jasan - prosečna plata naredne godine preći će 1.000 evra (VIDEO)

VELIKI uspesi zahtevaju posvećenost, rad, trud i istrajnost. Upravo zahvaljujući tome, prosečna neto plata u Srbiji prešla je tu, simolički značajnu, cifru od 100.000 din. Upravo ovo je jedan od najjasnijih i najkonkretnijih rezultata vizije i neumornog rada Aleksandra Vučića u proteklih 10 godina - poručila je predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić.

26. 07. 2024. u 14:07

FERGUSON: U Kornvolu otvaramo rudnik litijuma

FERGUSON: U Kornvolu otvaramo rudnik litijuma

AMBASADOR Velike Britanije u Srbiji Edvard Ferguson potvrdio je da je ova zemlja u procesu otvaranja prvog rudnika u Kornvolu, što osporava tvrdnje opozicije i njihovih pristalica da se litijum ne kopa nigde u Evropi osim u Srbiji.

26. 07. 2024. u 09:53

Družba

Družba

NA adresu mađarskog premijera Viktora Orbana najpre su iz Brisela stizale opomene jer se drznuo da pregovara o miru u Ukrajini, a pošto su se, neuvažene, vraćale pošiljaocu, vrhuška Evropske unije, pokrenula je pravu ofanzivu na Budimpeštu.

26. 07. 2024. u 07:00

IRENA VUJOVIĆ: Srbija ne sme više da trpi agresiju propalih političara

IRENA VUJOVIĆ: Srbija ne sme više da trpi agresiju propalih političara

IRENA Vujović, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke izjavila je da smo po ko zna koji put, svedoci političkog bezumlja i širenja mržnje od strane predstavnika opozicije koji kukavički, sakriveni iza ekrana svojih kompjutera, na društvenoj mreži Iks objavljuju monstruozne foto - montaže predsednika Aleksandra Vučića sa omčom oko vrata.

25. 07. 2024. u 21:10