Šokantni snimak sa Kopaonika: Sneg se survao sa krova garaže, ljudi bili zarobljeni, dete vrištalo (VIDEO)

Novosti Online

26. 02. 2020. u 16:40

Шокантни снимак са Копаоника: Снег се сурвао са крова гараже, људи били заробљени, дете вриштало (ВИДЕО)

Twitter

Snimak danas objavljen na Tviteru prikazuje dramatičnu scenu otapanja snega, sa krova zgrade spao je za manje od deset sekundi koliko načinjeni snimak traje
Snimak danas objavljen na Tviteru prikazuje dramatičnu scenu otapanja snega, sa krova zgrade spao je za manje od deset sekundi koliko načinjeni snimak traje. Ono što se na snimku ne vidi jeste da je "lavina" zarobila majku sa dvogodišnjim sinom.

- Ušla sam u garažu po auto, samo dve sekunde kasnije čulo se nešto poput jake grmljavine, i sneg i led su pali sa krova. Sa mnom je bio sin koji ima samo dve godine. Komadi leda koji su pali sa krova su duplo veći od njega.
Ne mogu da zamislim šta bi se desilo da je to palo na njega. Počeo je da vrišti, nismo mogli da izađemo iz garaže više od pola sata. Moj sin je doživeo toliki stres da je počeo da muca - rekla je za Telegraf.rs 33-godišnja žena kojoj se dogodila ova nemila situacija.

U komentarima ispod snimka neki su izrazili strah da je moglo biti i nastradalih. Ipak, mnogo je više kivnih zbog cene parkinga.

- Mogao je neko nastradati. Ali gle čuda, nisu naplaćivali parking juče - stoji u jednom od komentara koji se oslonio na obe teme.

Iz agencije Supernova travel koja ugovara aranžmane za "Konake Kopaonik", prekoputa kojih se nalazi garaža, rekli su nam da ta garaža nije u njihovom vlasništvu.

Inače, garaža je otvorena je 22. novembra prošle godine u prisustvu predstavnika Vlade. Ministar turizma Rasim Ljajić, direktor Javnog preduzeća Skijališta Srbije Dejan Ćika i predsednik opštine Raška Ignjat Rakitić otvorili su novi sadržaj za ski sezonu 2019/2020, koji je bio predviđen da obezbedi bolje funkcionisanje tog turističkog centra, pisao je tada infokop.net.

Projekat su zajednički realizovali Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvo odbrane i Javno preduzeće Skijališta Srbije. Vrednost investicije je 570 miliona dinara, a izgradnja je počela tokom leta 2018. godine. Ministarstvo Trgovine je izdvojilo 100 miliona dinara, dok je ostatak izdvojen iz redovnog poslovanja JP "Skijališta Srbije". Pored planiranih 309 parking mesta u samoj garaži, ispred će biti još 60 uređenih mesta za parkiranje, pa će ceo kompleks moći da primi do 369 vozila.

Dnevna cena parkiranja u garaži je 1.900 RSD, a svaki započeti sat tarifirara se sa 150 RSD. Mesečna karta može da se kupi po ceni od 45.000 RSD.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije