Niko nije video ženu danima, a kada je policija ušla u kuću zatekla je jeziv prizor: Desetak pasa je agresivno lajalo, dok je starica ležala pored kreveta (VIDEO)

Novosti Online/ J. S.

03. 01. 2020. u 12:22

Нико није видео жену данима, а када је полиција ушла у кућу затекла је језив призор: Десетак паса је агресивно лајало, док је старица лежала поред кревета (ВИДЕО)

Foto J. S.

Sa druge strane, zanimljivo je da je uprkos lošem zdravstvenom stanju, dok su je izvodili iz kuće insistirala da se psi ne puštaju na ulicu i da ih ona čuva u kući
U Omladinskoj ulici u Vranju, odigrala se prava drama 2. januara, kada je policija po prijavi došla, jer je zabrinuti rođak javio iz Beograda da mu se tetka S. S. (75) koja živi sama u kući ne javlja danima.

Policija je došla do kuće i nakon razgovora sa komšijama shvatili su da niko nije video ženu danima. Kada su pokušali da uđu u kuću lavež desetak agresivnih pasa, koji se luo iz kuće, ih je sprečio u tome.
Kako su nam komšije rekle, tu je ranije bilo 20ak pasa.

U vranjskoj Policiji
"Novostima" je potvrđeno da su policajci u pomoć pozvali Vatrogasno spasilačku ekipu, kao i lekare Hitne pomoći jer su čuli glas starice iz kuće.

Pročitajte još - Užas u Novom Pazaru: Domaćin je čuo lavež pasa, istrčao je iz kuće, zatekao je strašan prizor u svom toru (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Svi su brzo izašli na teren. Ušli smo nekako u prizemni deo kuće i prizor koji smo zatekli sve nas je zabrinuo. Psi su agresivno lajali a starica je ležala pored kreveta u jako lošem zdravstvenom stanju – priča jedan od ljudi koji su učestvovali u ovoj neobičnoj akciji.

Na sreću brza reakcija policije, vatrogasaca i lekara Hitne pomoći, dovela je do toga da žena bude brzo medicinski zbrinuta i sada se oseća dobro.

Sa druge strane, zanimljivo je da je uprkos lošem zdravstvenom stanju, dok su je izvodili iz kuće insistirala da se psi ne puštaju na ulicu i da ih ona čuva u kući.

Kako saznajemo, kuća se nalazi u neposrednoj blizini jedne osnovne škole.

Policija je slučaj prijavila Osnovnom javnom tužilaštvu, koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela. Slučajem će se dalje baviti Komunalna inspekcija i zoo inspektori.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

pamet

03.01.2020. 12:43

Na ovom snimku ni jedan pas ne laje agresivno, dvoje se čak okrenulo i otišlo na drugi kraj dvorišta. Prestanite da stvarate senzacije ni iz čega, ako želite bum naslov bavite se malo istraživačkim novinarstvom. Ženi želim brz oporavak. Teško je kad u starosti živiš sam, i najmanja povreda i pad može da bude kobna ako nema nekoga da te obilazi. Svaka čst rođaku.