PUCNJAVA U LESKOVCU: Izrešetao mladića pa mu ubio psa

I. MITIĆ D. ALIHODŽIĆ

24. 08. 2018. u 09:47

Leskovačka policija traga za muškarcem koji je u četvrtak ranio Milana Savića (26). Napadač ispalio sedam hitaca iz pištolja, ranjeni operisan u niškom KC

ПУЦЊАВА У ЛЕСКОВЦУ: Изрешетао младића па му убио пса

Policija na mestu ranjavanja Milana Savića

LESKOVČANIN Milan Savić (26), koji je u četvrtak ranjen u pucnjavi ispred gradskog stadiona u Leskovcu, hitno je operisan u niškom Kliničkom centru i, kako saznajemo, nije životno ugrožen. On je smešten na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju i ima četiri rane od vatrenog oružja od kojih dve prostrelne, na nadlaktici, i dve ustrelne, na grudnom košu i stomaku. Na Savića je, pola sata pre ponoći, ispaljeno sedam hitaca iz pištolja, a pronađen je na stadionu FK Dubočica.

Sukob je, prema saznanjima "Novosti", počeo pola sata pre ponoći kada je u obližnjem parku na Savića ispaljeno više hitaca. Iako ranjen, uspeo je da se domogne stadiona FK Dubočica, gde je i pronađen. Kada je prevezen u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice, otkriveno je zrno koje mu je ostalo u telu, pa je odlučeno da odmah bude upućen u niški Klinički centar. I u tom trenutko je bio u svesnom, komunikativnom i stabilnom stanju.

Istražitelji veruju da žrtva poznaje napadača, ali je Savić, prema nezvaničnim informacijama, odbio da kaže ko je pucao u njega. Svemu je, navodno, prethodila svađa, a u pucnjavi koja je usledila je, kako saznajemo, ubijen Savićev pas, rase staford. Ranjeni mladić živi u blizini mesta napada kao podstanar, dok se u parku, prema rečima komšija, svake večeri okuplja društvo koje pravi buku do ranih jutarnjih sati.

- Supruga je čula galamu, ali nije izlazila napolje. Svake večeri je tu gužva, a bacaju se i petarde, tako da niko od nas odavno ne izlazi da vidi šta se dešava. Pre nekoliko dana je komšija u parku skupio više od 20 špriceva. Svake noći jedno te isto. Bio sam budan do pola jedan, ali sam tek jutros čuo šta se dogodilo - kaže Perica Filipović, koji živi u komšiluku.

Perica Filipović


STAFORD BIO BEZ KORPE?

KOMŠIJE ranjenog mladića pričaju da sa njim nisu imali nikavih problema. Savić je najverovatnije živeo sam, ali komšije kažu da mu je često dolazilo društvo.

- Viđali smo tu neke mladiće i devojke. Imao je tog staforda i svake večeri ga je šetao po parku. Uvek bi mu stavljao korpu, posebno od kada su se sukobili njegov i još jedan pas, ali kažu da je u petak nije imao. Ko zna šta se tu desilo - pričaju u komšiliku.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

МИ ОДАНДЕ

25.08.2018. 12:37

КАД ПОЈЕДИНИ "ЖЕСТОКИ МОМЦИ" ПРЕСТАНУ ДА ВОДАЈУ ЏУКЕЛЕ БЕЗ ПОВОЦА И КОРПЕ МОЖДА И ПРЕТЕКНУ....