KAKO SE TOMPSON UKRCAO U AUTOBUS SA HRVATSKIM FUDBALERIMA: Zvali ga Dalić i Modrić!

J. Kerbler

utorak, 17. 07. 2018. u 20:54

КАКО СЕ ТОМПСОН УКРЦАО У АУТОБУС СА ХРВАТСКИМ ФУДБАЛЕРИМА: Звали га Далић и Модрић!

Dalić i Modrić Foto: Tanjug/AP Photo/

Pevač se pridružio slavlju posle poziva selektora i najboljeg fudbalera “vatrenih”. Organizatori su čak isključili razglas kod jedne od pesama

OD STALNOG DOPISNIKA “NOVOSTI”: ZAGREB

Pevalo se večeras ”Čavoglave” u Zadru, a Marko Perković Tompson dočekao je pesmom i selektora hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića u Varaždinu.

Kada su novinari Dalića pitali zašto je došao Tompson izgubio je živce:

- Ma, nemojte vi takva pitanja postavljati. Došli smo se veseliti, a ne provocirati. Koje pevače? Kakve pevače?Lijepa li si“, to je Hrvatska. Pevao je pevač koji peva našu himnu”.

PROČITAJTE JOŠ: Švajcarska: Ivan Rakitić sa "fašisto-rokerom" Tompsonom

Nakon Zagreba hrvatske fudbalere dočekali su i Splićani, Karlovčani, meštani Donjeg Miholjca, Imoćani.

Kako se našao u autobusu sa fudbalerima ispričao je i Tompson. - Dalić i Modrić su me zvali i rekli da je njihova želčja da dođem u autobus i oputujem s njima. Ja sam ih pitao jesu li sigurni. Rekli su, daj, molim te, dođi.

- Znam da ima nekih negativnosti, ali ovo nije vreme za negativnosti - rekao je Tompson i kritikovao neke hrvatske političare koji su ga nazvali ”fašističkim smećem”.

- To više govori o njima.

Da su mu dali, pevao bi i Čavoglave, ali da nije trebalo strahovati od fašističkih pozdrava i povika.

- Ni na kraj pameti mi to nije bilo.

PROČITAJTE JOŠ: SKANDALOZNO SLAVLjE PIJANIH HRVATA; Kovačić: Dižite puške ako ih imate... (VIDEO)

Uzbudila se i hrvatska desnica koja tvrdi da premijer Andrej Plenković nije dopustio nastup Tompsona u Zagrebu. Jedan od radikalnih sveštenika Ike Mandurić napisao je na društvenim mrežama: ”Tompson sabotiran, doček traljavo organizovan. Sve dok se ne onesposobi najvećeg neprijatelja Hrvatske, premijera Plenkovića, sve dok izdajnik naroda ima vlast sve će ostati isto”.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

se

17.07.2018. 21:22

U Varazdinu sam prije trideset i nesto godina drzao predavanja. Od 100 slusaca po mojoj procjeni jedan je mogao biti Srbin ( iz Ludbrega ). Dobio sam depresiju i nakon toliko mnogo godina, nema je vise.

Sale

17.07.2018. 22:32

Nije mi jasno što se Srbi čude otkud seljo tomsom sa fudbalerima.Pa fudbaleri su igrali-ako NETKO nije primetio-u crnim dresovima koji jasno asociraju na uniforme crne legije koja je ratovala bas protiv Rusa u 2sv. ratu.Za vreme sampionata pobede su proslavljali pevajuci pesme ovog selje ustaše.

karakorum

18.07.2018. 01:21

Prijatelji Novaka Đokovića. Nek i Nole otpeva koju s njima, pa majka mu je ionako Hrvatica.

тлн

18.07.2018. 03:42

ЈОК! Него ће зват Акија и Гобца!!.....шабанија на све стране!

тлн

18.07.2018. 03:42

ЈОК! Него ће зват Акија и Гобца!!.....шабанија на све стране!

Јован Дучић

18.07.2018. 05:27

“Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде”.

Saki

18.07.2018. 06:15

Ala ste dosadni sa Tomsonom ,pet dana samo o njemu pišete nemate pametnije nešto i lepše da nam napišete netrujte narod više.

Žika

18.07.2018. 08:39

Pozdrav izborniku Krstajiću i njegovoj veseloj bratiji. Kada onako lepo alaču o nama srbima pevajući nama milozvučne pesme "DRAGOG NAM TOMPSOMA", pa ko ima srca da ne navija za njegove vatrene.