Ко каже да се филмске приче не дешавају у животу. Једну такву има Андреј Павловић (22) из Београда. Он је у популарној игрици “Фудбал менаџер” водио Бежанију до полуфинала Лиге шампиона, добијао тимове попут Ситија, Тотенхема, Бајерна, освајао титуле и Купове у Србији...


Сва та остварења су дошла до људи у редовима српског шестолигаша Бежаније који су га позвали да им се придружи. О свему томе је причао за портал “Спортбајбл” (Sportbible.com).


- Јавио сам им се и представио све оно што сам остварио у игрици са предлогом да им помогнем. Искрено, нисам очекивао да ће ме позвати. Директор клуба ме позвао на једну од утакмица, разговарали смо и био сам заиста шокиран. Питали су ме да волонтирам, јер су у тешкој финансијској ситуацији - прича Павловић, нови аналитичар података у стручном штабу тима.


Урадио је детаљан извештај победе против Дедиња (2:1) који је поделио са другима на интернету. Довољно је рећи да су у клубу били одушевљени, после чега је направио извештај и са меча омладинаца. Иначе, Андреј има диплому из медицине.


- Уколико би се појавила шанса, волео бих да направим каријеру у фудбалу као скаут или аналитичар. Дуго је то мој сан и радим то веома добро. Тренутно ме Бежанија не плаћа, али радим ово зато што волим клуб и овај посао. Надам се да ћу бити плаћен у будућности за оно што волим - завршио је Павловић.