KOMENTAR: Vanzemaljac

Milan Blažić

19. 04. 2019. u 09:42

КОМЕНТАР: Ванземаљац
Svemirski fudbal i "vanzemaljac" u studiju RTS. "Nasloniše" se jedan na drugog u sredu uveče u živom programu Javnog servisa tako nerezonski i nelogično da je malo bilo onih koji su bili u prilici da gledaju, a da se nisu osetili neprijatno

SVEMIRSKI fudbal i "vanzemaljac" u studiju RTS. "Nasloniše" se jedan na drugog u sredu uveče u živom programu Javnog servisa tako nerezonski i nelogično da je malo bilo onih koji su bili u prilici da gledaju, a da se nisu osetili neprijatno zbog "promašene teme".

Za one koji su imali sreće pa su odmah po završetku spektakularne utakmice četvrtfinala Lige šampiona Mančester siti - Totenhem promenili kanal - pojašnjenje. Jedan od gostiju u studiju, trener Čukaričkog Simo Krunić, za razliku od ostatka fudbalske planete opčinjene atomskim fudbalom, goleadom i završnicom za infarkt, poželeo je da svima objasni kako to suštinski nije ništa bitno. I ne samo poželeo, u tome je i uspeo, jer je umesto o spektaklu na "Etihadu" ničim izazvan "sipao" hvalospeve na račun predsednika FSS Slaviše Kokeze, selektora Mladena Krstajića, svega što je urađeno i radi se u srpskoj kući fudbala...

Sve i da je stopostotno u pravu i da samo "cveće cveta u to preduzeće", jasno je da trenutak za priče sa pozadinom "mi smo najlepši, najpametniji, šef je čudo" apsolutno nije odgovarajući. Ovim autogolom Krunić je možda i dobio poneki poen u FSS, ali je izgubio u očima svih onih kojima marketing baziran na poltronskim izjavama izaziva gorušicu. A stomačne tegobe su u sredu uveče slušajući Krunića sigurno dobili i oni koji mogu i istrpeli su dosad mnogo toga.

Saznanje da je Kokeza "magija", da je Krstajić "vizionar" ili da su temelji kuće fudbala nikad jači, u momentima kada je Totenhem slavio VAR kao drugi rođendan, a Siti za pola minuta prešao put od transa do očaja, nešto je što baš nikog osim Krunića ne zanima. I zato Simo - sedi, jedan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)