СУДАР, крвава глава, одлазак у болницу, драма око тежине повреде... Све то догодило се српском интернационалцу Невену Суботићу у среду увече у првенственом мечу његовог клуба против Бордоа (2:3) када се пре истека пола часа игре сударио са својим голманом Стефаном Руфијеом. Окрвављене главе Невен је шест, седам минута после повреде смештен у санитетско возило и одмах одвезен у болницу, где ће се према информацијама из Француске задржати неколико дана.

- Суботић ће остати на додатним снимањима и посматрањима бар наредна два, три дана. Добио је жесток ударац у главу и из предострожности морамо да обратимо пажњу на све аспекте његове повреде - пренео је француским медијима тренер "зелених" Жан-Луј Гасе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СТРАВИЧНА ПОВРЕДА НЕВЕНА СУБОТИЋА: Српски штопер лежао без свести у локви крви после судара са својим голманом (ВИДЕО)

Српском дефанзивцу са свих страна путем друштвених мрежа стижу поруке подршке, а да ситуација по Ст. Етјен буде још гора Гасе је у утакмици против Бордоа изгубио и штопера Матјеа Дебишија који је већ у 36. минуту замењен због повреде чланка.