Košarkašice Milica i Ana Francuskinje će biti spremnije jer će želeti da nam vrate za poraz u finalu Evropskom prvenstvu. Treba da se saberemo, da dođemo sebi, razmislimo i ostavimo srce na terenu kako bismo pobedile - kazala je MilicaDabović rekle su da će dati sve od sebe da Srbiji donesu još jednu medalju i da su zaboravile poraz u polufinalu Olimpijskih igara.

- Već razmišljamo o Francuskoj. Zaboravile smo poraz u polufinalu i daćemo sve od sebe da osvojimo bronzanu medalju. Nije bilo nimalo lako da se pripremimo. Volele bismo da donesemo Srbiji još jednu medalju - rekla je Milica Dabović novinarima u Rio de Žaneiru.

Srpske košarkašice su izgubile u polufinalu od Španije i za bronzanu medalju će se boriti protiv Francuske, rivala koji je pobeđen u prošlogodišnjem finalu Evropskog prvenstva.

- Francuskinje će biti spremnije jer će želeti da nam vrate za poraz u finalu Evropskom prvenstvu. Treba da se saberemo, da dođemo sebi, razmislimo i ostavimo srce na terenu kako bismo pobedile - kazala je Milica Dabović.

Ana je dodala da je njena ekipa svesna koliku podršku dobija i koliko srpski narod prati utakmice.

- Kad god igramo za Srbiju znamo koliko nas ljudi prati i ovo je za nas posebno. Kada smo igrale "samo" Evropsko prvenstvo smo znale koliko se narod nervirao. Sada je tri puta više i toliko nam je stalo da donesemo medalju - rekla je Ana Dabović.

Ona je navela da se ekipa sprema za borbu za bronzu i da Srbiji neće biti nimalo lako da pobedi Francusku, ali da će se boriti maksimalno. Ana Dabović je dodala da košarkašicama mnogo znači podrška naroda, ali pre svega i razumevanje za poraze.

Utakmica između košarkašica Srbije i Francuske igraće se danas od 16.30.