OSS demantuje predsednika Vizure: Radojčić ne govori istinu

V. N.

petak, 03. 07. 2020. u 20:35

ОСС демантује председника Визуре: Радојчић не говори истину

Ilustracija foto: Depositphotos

Savez u svom saopštenju tvrdi da su neistinite i zlonamerne tvrdnje Radojčića da mu je uskraćen novčani iznos osvojen u Ligi šampiona
ODBOJKAŠKI savez Srbije u svom saopštenju tvrdi da su neistinite i zlonamerne tvrdnje predsednika Vizure Zorana Radojčića da mu je uskraćen novčani iznos osvojen u Ligi šampiona.

U OSS postoji dokumentacija koja je prezentovana Radojičiću po kojoj je dobio sav preostali novčani iznos posle odbijanja svote za kotizaciju, licenciranje, takse i osiguranje, koje je Savez platio Evropskoj federaciji na početku takmičenja. Naime, CEV komunicira sa nacionalnim federacijama, pa je to uobičajen način plaćanja obaveza, odnosno nagrada.

Savez je demantovao i ostale navode Radojičića o prekidu prvenstva, o razvoju igračica. Podsećaju da se devojke provode više meseci u reprezentaciji. Pitaju se i odakle Radojičiću stav da Savez vode najgori ljudi, kada se zna da je predsednik Zoran Gajić olimpijski i evropski šampion, svetski vicešampiona sa repezentacijom Jugoslavije.

Podsećaju da su obe naše selekcije šampioni Evrope, a dame i svetske prvakinje i olimpijske vicešampione.

Naglašavaju da generalni sponzora Banka Poštanska štedionice snosi troškove takmičenja, a Savez je klubovima, pa i Vizuri, pokoloni geflor podlogu. Podsećaju da će OSS uz pomoć države klubovima u narednoj sezoni pokriti sve troškove organizacije mečeva i putovanja u evro-kupovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije