Olimpijski komitet organizovao prvo druženje sa sportistima koji su obezbedili vizu: Duh Japana zahvatio i Srbiju

Mi. R.

20. 02. 2020. u 17:54

Олимпијски комитет организовао прво дружење са спортистима који су обезбедили визу: Дух Јапана захватио и Србију

OPTIMIZAM Sa druženja na Sajmu Foto N. Paraušić

Štand DDOR Novi Sad, zvaničnog osiguranja OKS, potpuno je dočarao duh Japana, jer je izgledao poput olimpijskog stadiona uz simbolično rascvetalo drvo trešnje
PRVO u nizu druženje sa članovima srpskog olimpijskog tima održano je u četvrtak na Beogradskom sajmu. Štand DDOR Novi Sad, zvaničnog osiguranja OKS, potpuno je dočarao duh Japana, jer je izgledao poput olimpijskog stadiona uz simbolično rascvetalo drvo trešnje. Specijalni gosti bili su reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović, plivači Čaba Silađi i Velimir Stjepanović, basketaš Dušan Domović Bulut i atletičar Armin Sinančević.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković je kratkim obraćanjem otvorio sportski skup, koji je privukao veliku pažnju medija, ali i samih posetilaca Sajma turizma.

- Ovakvih akcija će biti nekoliko tokom godine. Najvažnija će se održati neposredno pred odlazak u Tokio, a to je izložba u Knez Mihailovoj ulici, u nultoj tački Beograda, zajedno sa Akademijom nauka i umetnosti. Kasnije će se ta manifestacija širiti kroz celu našu zemlju - najavio je Maljković. - Mi u OKS poštujemo naše sponzore, sa nekima smo četiri olimpijska ciklusa u vezi. Želimo da nastavimo saradnju sa DDOR, jer se ona zasniva na velikoj ljubavi.

Iskusna takmičarka Zorana Arunović se obratila prisutnima u ime celokupnog tima.

- Imamo priliku da se družimo, razgovaramo i malo bolje upoznamo, u susret Olimpijskim igrama u Tokiju. Mi kao sportisti, kao i vi kao predstavnici medija, imamo zadatke koje ispunjavamo. Na nama je da sportske priče obogatimo medaljama i najboljim rezultatima. A na vama je da ih prenesete građanima Srbije. A zajedno bi trebalo da obradujemo naš narod i da predstavimo zemlju u najboljem svetlu - zaključila je u pozitivnom tonu Zorana Arunović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije