POVRATAK SVE BLIŽI: Đoković svima potreban

V.N.

18. 12. 2017. u 20:45

Magazin “Tennis World” piše da je Novak inteligentan, duhovit, zabavan, šarmantan i veliki džentilmen. Prvi turnir egzibicija u Abu Dabiju

ПОВРАТАК СВЕ БЛИЖИ: Ђоковић свима потребан

Novak Đoković Foto: EPA/JULIAN SMITH

KAKO se približava dan povratka Novaka Đokovića na teren, tako se i podgreva atmosfera, jer je očigledno da svima, svojevremeno najbolji teniser sveta, mnogo nedostajao. Tako magazin Tennis world, pod naslovom "Novak Đoković - poslednji zabavni momak tenisa", piše da je Nole inteligentan, duhovit, zabavan, šarmantan i veliki džentlmen, i kao takav je potreban tenisu.

Dalje se navodi da Đoković tečno govori pet jezika: srpski, engleski, italijanski, francuski i nemački, ali da mu nije strano ni da se našali.

- DŽon Mekinro, DŽimi Konors i Anri Lekont bili su nosioci te preko potrebne aure pre mnogo godina, ali budimo iskreni, do pojave Novaka Đokovića, dugo vremena to šaljivo mesto niko nije zagolicao. Idite na "Jutjub" i videćete brojne video-klipove koji pokazuju ne samo to da ume da se šali na tuđ račun, već i da je pravi šampion u zabavi, a istovremeno i veliki džentlmen - navodi se u tekstu.

Naravno, imitacije najvećih rivala, zanimljive reklame i duhovite opaske na terenu i van njega, su nezaobilazna tema.

PROČITAJTE JOŠ: Đoković menja reket

- Postoji tanka linija između života punog slave i uspeha, i normalnog života. Ovaj momak probija tu granicu i uspeva da spoji ta dva segmenta u koherentnu masu - piše dalje u tekstu. - "Serbinator", za razliku od pravog komičara, neće reći da je u pitanju šala kako bi vam se dopala. Đoković je neko ko samo pomisli nešto zabavno i želi da podeli sa vama. To je ono što Novaka Đokovića, DŽokera, čini čovekom.

Na kraju, Tennis world je poželeo uspešan povratak najboljem srpskom sportisti.

- Novak je potreban tenisu, želimo da kapu šaljivdžije nosi koliko on bude želeo, dok njegovi navijači takođe imaju želju da se vrati na prvo mesto i igra dugo, dugo vremena.

ABU DABI, DOHA, MELBURN...
NOVAK je povratak na teren najavio na egzibiciji u Abu Dabiju, od 28. do 30. decembra, gde je trenutno 12. igrač sveta osvajao trofej 2011, 2012. i 2013, i 2015. Potom, Novak će od 1. januara nastupiti na turniru u Dohi, gde brani titulu, a start Australija opena je 15. januara...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

komandant 1001

18.12.2017. 21:41

NOLE bre,kad se odmakneš od razno raznih gurua, trenera ( i da malo kontrolišeš suprugu) a pogotovo da odbaciš lošu ishranu, možda bi sevnuo u tenisu ali nikada kao pre bez gurua i loše žene....Toliko Novače, i nikad nećeš biti prvi reket sveta !!!

Vidi ti fotke

19.12.2017. 13:49

Je l ovo snima rimejk Sedam samuraja ili nastavak Star wars VIII? A tenis? Ma koga to više zanima.

džegodin siti

20.12.2017. 13:22

Lepo piše Tenis world,ali kad Nole krene da cepa njihove favorite,počinju da ga omalovažavaju i provociraju neuspeh.