Večita tema: Amerikanci zabrinuti za fizičku formu Luke Dončića

Novosti online

petak, 29. 05. 2020. u 14:17

Вечита тема: Американци забринути за физичку форму Луке Дончића

Luka Dončić foto: EPA

Ne znam tačno ko je izvor tih glasina, ali znam da su igrači svih klubova dobili jasna uputstva o režimu ishrane, rekao je novinar ESPN
Novinar ESPN Tim Mekmehon govorio je o fenomenu Luke Dončića, ali i o sumnjama javnosti da je igrač Dalasa, tokom boravka u Evropi i karantinu, zapustio fizičku formu. Ovaj iskusni poznavalac košarkaških zbivanja u NBA ligi napominje da je Lukina težina tema o kojoj se diskutuje od kada je Slovenac prvi put iz Španije stigao u Ameriku.  

"Posle razgovorima sa kondicionim trenerima u Dalasu imam informacije da je Luka u dobroj formi i da jedva čeka da se NBA sezona nastavi. Mnogi ljudi su me u poslednje vreme pitali da li su glasine vezane za narušeno Dončićevo fizičko izdanje tačne i nisam iznenađen takvim sumnjama jer je to tema već godinu i po dana, od kada je Luka potpisao za Dalas. Ne znam tačno ko je izvor tih glasina, ali znam da su igrači svih klubova dobili jasna uputstva o režimu ishrane tokom izolacije zbog pandemije. Iskreno verujem da se i Luka toga pridržavao. On je sjajan profesionalac koji voli košarku. Tako da ne sumnjam da će biti spreman za plej-of, kada za to dođe vreme", rekao je Mekhon i dodao da mu je iz Dalasa potvrđeno da je Slovenac tokom timskih razgovora video-kolom izgledao sveže, raspoloženo i u dobroj formi.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije