Velika tragedija je potresla svet. Kobi Brajant, njegova ćerka Ćijana (13) i još sedmoro ljudi je poginulo u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji.


Na društvenim mrežama se pojavio snimak iz jedne emisije u kojoj je legendarni as objašnjavao zbog čega se odlučio da nabavi helikopter.


- Saobraćaj je bio sve gori. Dešavalo se da propustim školsku prestavu svoje dece. Morao sam da nađem način da treniram, da se fokusiram na rad, ali da ne propuštam vreme sa porodicom. Tada sam počeo da gledam helikoptere, pošto sam mogao da stignem da odem i da se vratim za 15 minuta - pričao je Brajant.


PROČITAJTE JOŠ: Kobijev oproštaj od igre pod obručima tera suze na oči: Draga košarko, voleću te zauvek (VIDEO)


Naglasio je da mu nije padalo na pamet da te obaveze prebaci na ženu.


- Rutina mi je bila ista. Rano buđenje, deca u školu, pa let do dvorane na treninge, gde radim kao lud, dodatni rad, sve što treba. Onda povratak kući, ulazak u auto, odlazak po decu. Supruga Vanesa mi je govorila da će ona ići po njih, ali nisam to želeo. Imamo toliko gostovanja, čestih putovanja, sve manje ih viđam. Svaku šansu sam koristio da budemo zajedno, makar to bilo i tih dvadesetak minuta u kolima - govorio je Brajant.