Trinkijeri: Solidno, ali nemate šansu da pobedite sa 21 izgubljenom loptom

Beta

11. 12. 2019. u 22:50

Тринкијери: Солидно, али немате шансу да победите са 21 изгубљеном лоптом

Andrea Trinkijeri

Trener Partizana Andrea Trinkijeri čestitao je Lokomotivi na današnjoj pobedi i izjavio da je ključ poraza 21 izgubljena lopta njegovih košarkaša

Trener Partizana Andrea Trinkijeri čestitao je Lokomotivi na današnjoj pobedi i izjavio da je ključ poraza 21 izgubljena lopta njegovih košarkaša.

"Čestitke Lokomotivi. Mislim da je priča utakmice vrlo jednostavna. Došli smo ovde, imali lošu prvu četvrtinu, potom se prilagodili. Odigrali smo izuzetno solidnu utakmicu i izgradili priliku da pobedimo, ali kada imate 21 izgubljenu loptu na gostovanju protiv tima ovolikog kvaliteta, onda nemate šansu da pobedite", rekao je Trinikijeri posle utakmice u Krasnodaru.

Partizan je poražen od Lokomotive u gostima sa 83:76 u pretposlednjem kolu prve faze Evrokupa.

"Košarka je igra grešaka, mi smo ih pravili, Lokomotiva ih je pravila, ali u drugoj, trećoj i četvrtoj četvrtini smo igrali utakmicu koju smo želeli i kontrolisali vrlo dobro u odbrani. Imali smo probleme u prvom poluvremenu sa skokom, rešili smo te probleme, imali su samo jedan ofanzivni skok u drugom poluvremenu. Ipak, jednostavno, kada igrate odbranu i u napadu 21 put izgubite loptu, nemate šanse i to je bio ključ utakmice", kazao je Trinkijeri.

Košarkaš crno-belih Stefan Birčević ocenio je da je njegova ekipa igrala solidno.

"Mislim da smo igrali solidnu utakmicu, ali oni su sjajan tim, možda jedan od najboljih u ovom takmičenju. Odigrali su sa mnogo energije, mislim da je to zbog toga što su promenili trenera i da je to normalna reakcija na promenu. Imali smo šansu da pobedimo, ali smo izgubili u poslednjih minut-dva, nismo imali ni sreće ovog puta", rekao je Birčević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije