Zbog povreda Stefana Jovića i Nemanje Dangubića košarkaši Crvene zvezde su bili znatno oslabljeni u poslednje vreme, a kako stvari stoje njih dvojica neće moći da pomognu ekipi ni u utakmici protiv Cedevite u ponedeljak.
- Jović i Dangubić nisu odradili nijedan trening sa ekipom. Tek na dan utakmice ćemo znati da li možemo da računamo na njih. Bilo bi jako važno za nas da ih makar minimalno uključimo u taj meč - rekao je Dejan Radonjić na konferenciji za medije.

Ipak, dobra vest za crveno-bele jeste da će tandem biti spreman za Kup u Nišu.
- Situacija je mnogo bolja nego što je bila i samo je pitanje vremena kada će se vratiti. Naša želja je da oni budu zdravi i spremni za naredni period. Mogli smo da probamo da rizikujemo i u Atini protiv Panatinaikosa, ali bi to imalo samo kontraefekat. Za finalni turnir Kupa će biti spremni - jasan je Radonjić.

Osvrnuo se crnogorski trener na meč u Grčkoj, ali i na duel sa hrvatskom ekipom koji ih očekuje.
- Gubili smo sa 22 poena razlike i onda smo došli na "plus pet", ali nismo uspeli da pobedimo. Ipak, napravili smo veliku stvar samim tim što smo došli u priliku da slavimo u "OAKA" areni, ali je razlika u kvalitetu evidentna. Obezbedili smi prvo mesto u ABA ligi i ne postoji opterećenje, ali želimo u pozitivnom ambijentu odemu u Niš. Istrošeni smo posle meča u Atini što nam dodatno otežava duel sa kvalitetnim rivalom kao što je Cedevita - zaključio je Dejan Radonjić.