Lalatović: Podjednake šanse; Veselinović: Prvo Inđija, pa Kup

V.N.

petak, 05. 06. 2020. u 20:11

Лалатовић: Подједнаке шансе; Веселиновић: Прво Инђија, па Куп

Nenad Lalatović Foto N. Karlić

Igraće se na njihovom terenu, gde su, ove sezone, u prvenstvu poraženi samo od Crvene zvezde i igrali nerešeno protiv nas, a sve ostale utakmice su dobili - kaže trener Vojvodine

ČETIRI poslednja duela Čukaričkog i Vojvodine završena su bez pobednika, što najbolje govori da će i drugo polufinale biti neizvesno i zanimljivo.


- Misli svih u klubu usmerene su ka prvoj predstojećoj utakmici, danas protiv Inđije. Idemo putem koji smo zacrtali na početku sezone, korak po korak. Kad se završi susret protiv Inđije, za nas inače veoma bitan, okrećemo se duelu polufinala Kupa Srbije protiv Vojvodine - kazao je trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović.


Trener Vojvodine Nenad Lalatović bio je konkretniji.


- Igraće se na njihovom terenu, gde su, ove sezone, u prvenstvu poraženi samo od Crvene zvezde i igrali nerešeno protiv nas, a sve ostale utakmice su dobili. Čovek koji je vlasnik tog kluba tretira Čukarički kao svoju kuću, a igrače kao svoju decu, te se sigurno radi o jednom od najorganizovanijih klubova u državi. Šanse su 50:50 - istakao je Lalatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije