Crvena zvezda je nastavila sa akcijom pomoći članovima kluba koji su stariji od 65 godina i veteranima. Mali znak pažnje delili su mlađi prvotimci Njegoš Petrović i Veljko Nikolić.

Njih dvojica su na rapsolaganju starijima u porodici i komšijama, pa su tako sa zadovoljstvom obavili današnji zadatak.

- Divan, sunčan dan, smo zaokružili druženjem sa našim zvezdašima. Naša ekipa, na godišnjem nivou, ima mnogo humanitarnih akcija, ali ova je posebna i neobična. Upoznali smo divne ljude, ispričali su nam neke, do sada, neispričane priče i zaista nam je puno srce što smo dali skroman doprinos da im dani u izolaciji što brže prođu. Zvezda je pokazala još jednom koliko je veliki klub, a mi igrači smo tu da pomognemo. Nadam se da smo usrećili ove ljude – rekao je Petrović.

Oni su uručivali dve kese poklona, jedna iz potrošačke korpe, druga sa poklonima Crvene zvezde kao mali znak pažnje.

- Postali smo bogatiji za jedno neobično iskustvo. Svi ti stariji zvezdaši su imali zanimljivu priču, govorili su nam o mnogim utakmicama iz davnih vremena. Mnogo vole Zvezdu i usrećili su me koliko i ja njih danas. Bilo je interesantno, drago mi je da smo uspeli da obradujemo te divne ljude. Nadam se da ćemo svi istrajati u ovom vremenu i da ćemo sačuvati zdravlje, jer je to najvažnije – rekao je Nikolić.

Iz kluba su poručili da će nastaviti da dele pakete pomoći vernim zvezdašima u Srbiji od ponedeljka.