Inter organizovao javno upoznavanje Lukakua i Adriana: Gledali smo više u navijače nego u loptu

Novosti online

petak, 10. 04. 2020. u 08:37

Интер организовао јавно упознавање Лукакуа и Адриана: Гледали смо више у навијаче него у лопту

Lukaku i Adriano foto: Skrinšot

Zamišljam da igramo zajedno i mislim da bi postigli 70 golova po sezoni, rekao je Lukaku svom idolu
Zvanična stranica Intera na društvenim mrežama organizovala je upoznavanje Romelua Lukakua i legendarnog Adriana i ostvario snove Belgijancu, koji trenutno nosi plavo-crni dres. Lukaku je bio oduševljen što je upoznao idola iz mladosti, a onda je zamislio kako bi izgledao napad Intera da su njih dvojica istovremeno u timu.

"Ovo je ostvarenje snova. Kao dete si mi bio idol i činio si sjajne stvari na terenu za Inter i Brazil. Zamišljam da igramo zajedno i mislim da bi postigli 70 golova po sezoni. Volio bih da idem u Interu tvojim koracima", rekao je Lukaku.

Adriano ga je pitao zašto je izabrao baš Inter, a ovaj je odgovorio ne skidajući osmeh sa lica:

"Kada mi se ukazala prilika da dođem u Italiju, razmišljao sam samo o Interu. Bio sam zaljubljen u ovaj klub koji je osvojio brojne trofeje predvođen fantastičnim napadačima, prva sedmica je bila teška i komplikovana jer je Serija A izuzetno taktički zahtevna i morao sam da učim nove pokrete. Posle Mančester junajteda znao sam da moram da odaberem klub koji veruje u mene i koji će mi dati podršku. Dobro sam  odabrao".

Obojica, sadašnji i bivši igrač Intera, razmenili su iskustva kako im je bilo kada su prvi put došli u klub iz Milana. Obojica su priznala da su više gledala u navijače nego u loptu.

"Bio sam nervozan, ispunio sam svoj san i navijači su mi priredili sjajnu dobrodošlicu. Više puta sam pogledao u navijače nego u loptu", priznao je Adriano, na što se Lukaku nadovezao i rekao da je to potpuna istina i da se njemu desilo nešto slično.

Za kraj, Brazilac je pohvalio Belgijanca:

"Ti si preuzeo moje mesto, srećan sam što te je Inter odabrao. Sjajan si igrač i želim ti sve najbolje. Inter je klub koji je kao porodica i igrač to oseti. Očekujem velike stvari od tebe".