Bivši predsednik Juventusa kritikovao Ronalda: Šalje loš primer javnosti

Novosti online

26. 03. 2020. u 15:14

Бивши председник Јувентуса критиковао Роналда: Шаље лош пример јавности

Kristijano Ronaldo foto: EPA

Sad kad su svi u svojim državama biće teško da se ekipa sastane i dovede u formu jer ih po povratku u Italiju čeka bar dvonedeljna izolacija
Bivši predsednik Juventusa Đovani Koboli Đili uputio je kritike najboljem igraču ekipe iz Torina Kristijanu Ronaldu zbog objave neprimerenog sadržaja na društvenim mrežama u doba pandemije, kao i zbog traženja da ode iz Italije tokom ovih teških vremena.

"Rekao je da odlazi u Portugal zbog bolesne majke, a sada se slika pored bazena i pokazuje javno svoje mišiće. Svojim objavama daje loš primer javnosti. Zbog Ronalda je napravljen izuzetak u Juventusu. Kada su njemu dozvolili da napusti ekipu, normalno je da puste i druge igrače koji su želeli da idu, a to ne bi trebalo tako da bude. Svi igrači moraju da budu zajedno, pa i u karantinu ", smatra Koboli Đili i dodaje da će biti teže da se ekipa sastane i dovede u formu jer ih po povratku u Italiju čeka bar dvonedeljna izolacija.

Ronaldo je krajem februara otišao u Portugal jer mu je majka imala moždani udar, a u Torino se vratio na utakmicu protiv Intera. Ponovo je otišao kod majke na Madeiru kada je obustavljena Serija A.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Niko

26.03.2020. 16:15

Jbg. Brate jedan je ronaldo, kada ti budeš bio kalibar kao on, i ti ces biti pored bazena ovako moras u lavoru da uzivas

to ne bi trebalo tako da bude

26.03.2020. 16:19

Ma nemoj, trebalo je da ostane sa vama žabarima koji ste u ogromnoj meri zaslužni za eksploziju epidemije u Evropi. Jedino što u njegovom primeru ne valja je objavljivanje fotki gde se on lepo provodi na svom bazenu.

the zika

27.03.2020. 07:45

tako to biva kad se nepismenom buzdi daju velike pare za trange frange. juri ko mazga za lootom a placaju ga milione. na desetine hiljada lekara svakodnevno spašava zovote, naucnika, inzenjera koji stvaraju i niko od njih ne zaradi za 5 godina koliko ova bizga za dan. mozak musice u glavi vola a puno para. to je to.