POKETINO DOBIO PODRŠKU: Igrači ga pozvali na večeru

V.N.

petak, 18. 10. 2019. u 19:07

ПОКЕТИНО ДОБИО ПОДРШКУ: Играчи га позвали на вечеру

Maurisio Poketino Foto: AP

Kad dobijete SMS poruku od igrača da ste pozvani na večeru, postoje dve stvari koje mogu da se dogode. Ili da vam kažu "zbogom" ili da vam kažu da vas poštuju - kaže Poketino

TOTENHEMU je sada potrebno jedinstvo, čvrsto jezgro u svlačionici, kako bi prevazišao krizu u koju je upao, kao neka baka već nedeljama zagovara trener "pevaca" Maurisio Poketino, a onda je uspedila reakcija - igrači su ga pozvali na večeru.


- Kad dobijete SMS poruku od igrača da ste pozvani na večeru, postoje dve stvari koje mogu da se dogode. Ili da vam kažu "zbogom" ili da vam kažu da vas poštuju, vole i da vam na taj način daju podršku. U mom slučaju je bilo ovo drugo - istakao je ponosno Poketino.


PROČITAJTE JOŠ: ŽANDER IDE KORAK PO KORAK: Prvo Rad, pa Totenhem


Pred sutrašnjimeč sa Votfordom neće na raspolaganju imati lakše povređenog Kristijana Eriksena, izvesno ni umornog Sona, ali su dobre vesti da su se Lo Selso i Sesenjon oporavili. Medije je najviše zanimalo da li mu je predsednik Danijel Levi obećao pojačanja u januaru.


- Nisam od onih koji vole da menjaju u januaru, a iskreno nemam ni mnogo razloga. Verujemo u ovaj igrački kadar, očekujem da ponovo budemo čvrsti, jaki, uspešni. Mi sada imamo problem i nadam se da ćemo ga jakim radom ubrzo rešiti - zaključio je Poketino, čiji tim u utorak dočekuje Crvenu zvezdu u trećem kolu Lige šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije