Bivši trener Anderlehta otkrio kako je Albanac odveo Mitrovića u Brisel

Novosti online

08. 04. 2015. u 16:57

Mnogi su želeli Mitrovića i znao sam da nismo u dobro poziciji. Srećom, imao sam uz sebe Besnika koji priča njihov lokalni jezik. On je izdjestvovao da “Mitro” izađe na večeru sa nama. I upalilo je, priseća se Johan van den Brom

Бивши тренер Андерлехта открио како је Албанац одвео Митровића у Брисел

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović je opet u centru pažnje. Skoro da nema dana kada ga mediji širom Starog kontinenta ne sele u neki evropski klub. Giganti su u redu, a kako je pre dve godine tim iz Brisela došao do tada talentovanog napadača Partizana otkrio je bivši strateg Anderlehta Johan van den Brom.

Sadašnji trener AZ Alkmara je u intervju za jedan holandski list ortkrio kako nema negativnih osećanja prema svom nasledniku Besniku Hasiju, čak mu odaje priznanje za najbolji Anderlehtov potez u poslednje dve godine - dovođenje Aleksandra Mitrovića.

- Prvo moram da kažem da sam prezadovoljan Mitrovićevim napretkom i kako se razvija. Dete je postalo čovek. Sveža su mi sećanja kako je izgledalo njegovo dovođenje. Besnik i ja samo seli u avion za Beograd da bismo skautirali Mitrovića. On čak nije ni odigrao nešto posebno dobro, ekipa mu je bila slaba, ali smo obojica videli da ima potencijal za Anderleht. Ne samo da ima potencijal već da može da nosi naš tim na leđima. Takođe, bilo je očigledno da nismo jedini koji su došli po Mitrovića. Mnogi su želeli posle utakmice da se dokopaju Mitrovića i pričaju sa njim. Znao sam da nismo u dobro poziciji. Srećom, imao sam uz sebe Besnika koji priča njihov lokalni jezik. On je izdjestvovao da “Mitro” izađe na večeru sa nama. I upalilo je! Ja sam pričao na engleskom, a Besnik i on na njihovom jeziku. Tako je Hasijevo prisisutvo bilo od ključnog značaja. Mitroviću je bilo značajano što su pričali na istom jeziku i napravili smo ključni potez,otkrio je Van den Brom.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Bili Piton

08.04.2015. 18:04

Šta tu ima čudno? Pa Ramadani je glavni ne samo u prodaji nego i u sastavljanju reprezantacije Ramadanije! A Ramatizan je uvek imao dil i fluid sa tom etnikom, i to neskrivenu, nesputanu i bezgraničnu. Deo istorije, tradicije i osnove JSD!