Dragan Mrđa danas potpisuje za Omiju!

D.S.L - M.M.

30. 06. 2014. u 09:21

U Japanu smatraju da srpski igrač ima kvalitet da im pomogne da pobegnu iz opasne zone na tabeli, a dres ovog kluba nose i Dženan Radončić i Slovenac Ljubljankić

Dogovor oko sitnijih detalja ugovora i lekarski pregledi dele Dragana Mrđu (30) od nastavka karijere u Japanu, kako je „Sport“ u nedelju i ekskluzivno najavio. Doskorašnji napadač Crvene zvezde je doputovao u pregrađe Tokija i sastao se sa čelnicima Omije, koji su insistirali da angažuju srpskog napadača i ponudili mu saradnju na godinu i po dana (do kraja 2015.) sa opcijom da se produži za isti period. I sa finansijske strane član šampionske ekipe crveno-belih treba mnogo bolje da prođe nego da je na primer potpisao za grčki AEK, koji je glatko izgubio trku. Uzgred pominjala su se i dva kluba iz Rusije, ali je i to sada otpalo.


Čim su precizni i izdašni Japanci poslali uslove Mrđa se nije dvoumio. Otputovao je na Daleki istok, da bi se oprobao i u ovom delu sveta posle igranja u Belgiji (Lirs i Varegem), Rusiji (Himki) i švajcarskoj (Sion). Već danas može da se očekuje konačan završetak transfera i dogovor dve strane stavljanjem Mrđinog potpisa na ugovor i promocijom u novom dresu. U Omiji smatraju da naš igrač ima kvalitet da im pomogne da pobegnu iz opasne zone na tabeli, a dres ovog kluba nose i Dženan Radončić, nekadašnji špic Partizana i Slovenac Ljubljankić. Dolazak Mrđe bi ispunio kvotu stranaca pošto je pravilo u Džej ligi je da klubovi mogu da imaju najviše tri inostrana igrača ukoliko nisu iz Azije.


Ukoliko sve bude po planu najbolji strelac Superlige trebalo bi da ostane u Japanu nekoliko dana, potom se na kratko vrati kući, a zatim počne da se sprema za nastavak sezone, koja je u zemlji izlazećeg sunca prekinuta zbog Mundijala u Brazilu i nastavlja se 20. jula. Crvena zvezda od ovog transfera neće ništa zaraditi pošto je za slobodne papire igrač oprostio dug klubu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Partizan sampion

30.06.2014. 12:42

Padavicar koji je davao golove samo u namestenim utakmicama da bi nesto zaradili od njega i sad su ispu*ili skroz.

zagrebacki mali partizani

30.06.2014. 14:08

@Partizan sampion - Ali zato protiv vas miseva njegov gol vredi DVA !!! MRDJA!!!

goran5

30.06.2014. 20:51

@Partizan sampion - Ako si išao u osnovnu školu, treba da znaš da su miševi u rupi.