”Papijeva ekipa”, nalik ”Pakovom svetu”, biće emitovana na TV Prva

M. D.

ponedeljak, 25. 02. 2013. u 21:06

”Папијева екипа”, налик ”Паковом свету”, биће емитована на ТВ Прва
U policijskoj komediji zasnovanoj na španskoj seriji “Pakov svet” glavne uloge igraju Nenad Jezdić, Nebojša Ilić i Gordan Kičić, za režiju je zadužen Milorad Milinković, a scenario je, prema španskom, adaptirao Srđan Dragojević
Snimanje pilot-epizode serije “Papijeva ekipa”, koja će nam otkriti kako izgleda život i posao simpatičnih policajaca, privodi se kraju. U policijskoj komediji zasnovanoj na španskoj seriji “Pakov svet” (gledali smo ga na Studiju B) glavne uloge igraju Nenad Jezdić, Nebojša Ilić i Gordan Kičić, za režiju je zadužen Milorad Milinković, dok je scenario adaptirao Srđan Dragojević.

Sve počinje kada Papi i drugari previde pljačku banke, pa, po kazni, bivaju premešteni u policijsku stanicu u kojoj je šef Papijev tast Mikota (Feđa Stojanović).

- Oni su dobri ljudi, a loši policajci, čini mi se. Ne snalaze se najbolje u svim situacijama i zato dolazi do raznih peripetija - otkriva Nebojša Ilić, koji igra Marjana, povremeno depresivnog, povremeno agresivnog čuvara javnog reda i mira.

Gordan Kičić je Luka - lak na obaraču, dok je Nenad Jezdić - Papi, koji je samo na prvi pogled vođa ekipe.

- Mi smo zapravo trojac bez kormilara i taj nedostatak kormilara daje šarm, duhovitost i poseban ton celoj priči. Naši policajci su bistri i žilavi, uspevaju da reše slučajeve koji su im povereni, ali na tom putu upadaju u niz smešnih situacija - kaže Jezdić.

Papijevu ženu, Lolu, igra Dubravka Mijatović, dok majku, Olju, tumači Seka Sablić. Datum prikazivanja još nije poznat, ali se zna da će pilot, nastao u produkciji “Emoušna”, biti emitovan na Prvoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)