ZOLA OTVORIO DUŠU MIRKU GAVRIĆU: Otkrio Miljanine poslednje reči pred odlazak na abortus! (VIDEO)

petak, 18. 10. 2019. u 22:17

ЗОЛА ОТВОРИО ДУШУ МИРКУ ГАВРИЋУ: Открио Миљанине последње речи пред одлазак на абортус! (ВИДЕО)

Foto Pink.rs

Lazar Čolić Zola je s nestrpljenjem čekao da se njegova devojka Miljana Kulić vrati u "Zadrugu", kako bi saznao da je sve prošlo u najboljem redu
Lazar Čolić Zola je s nestrpljenjem čekao da se njegova devojka Miljana Kulić vrati u "Zadrugu", kako bi saznao da je sve prošlo u najboljem redu. Podsetimo, Miljana je rano jutros izašla iz rijalitija kako bi obavila sve preglede pred kiretažu.

Ako se desilo to (abortus), onda ona mora da leži dva, tri dana. Može da se desi da baš bude emotivna - rekao je Mirko Zoli.

Najgore što ona se tri, četiri noći trese posle sastanka, jauče. Šta treba, posle devet meseci, ne daj Bože, da se rodi nešto, ne bih sebi nikada oprostio nikad što sam je ubeđivao da ne ide. Opet je njena poslednja rečenica bila: "Ako nećeš, ja neću".

Rekao sam joj da kaže doktoru šta je sve pila od tableta iskreno, da ne laže i da donese na kraju odluku i da sam uz nju. Ne mogu ja da prisiljavam na nešto, a znam da je ovde čeka deset meseci haosa. Ja bih najsrećniji bio da se vrati sa vestima i da kaže: "Izdržaću". Ali da posle mene posle peče savest... Ne znam, kao lud sam - priznao je Čolić.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije