Snajku Cece Ražnatović, Bogdanu Ražnatović će navodno poroditi isti ginekolog koji je porodio i pevačicu, prenose domaći mediji. Datum carskog reza koji će biti u jednoj privatnoj klinici u Beogradu već je zakazan, a svi s nestrpljenjem iščekuju dan dolaska naslednika Veljka Ražnatovića.

-Iako je bilo prvo planirano da se Bogdana porodi u „Narodnom frontu” u apartmanu gde se rodio Veljko, u poslednjem trenutku članovi porodice Ražnatović promenili su ovu odluku. Osećali su se najsigurnije da to uradi porodični doktor. U dogovoru s njim, rešili su da će sve biti obavljeno u privatnoj klinici. Dogovoreno je da to bude carski rez i da ga uradi doktor Proročić koji je Cecu porađao kada je bila trudna sa Veljkom i Anastasijom - kaže izvor.

Takođe, prema rečima izvora, kako se bliži dan porođaja, euforija u vili u Ljutice Bogdana na Dedinju sve je veća. Kutak za bebu je spreman, a kolevka koju je Ceca naručila da se izradi stigla je na vreme. Cecin sin će dobiti sina, kojem će dati ime Željko po ocu.

-Čini se da svi imaju tremu, na samo buduća mama. Veljko ne skida osmeh sa lica, dok Ceca jedva čeka da uzme unuka u naručje. Bogdana je uveliko spremna, torba za porodilište spakovana je od trenutka kada je ušla u deveti mesec. Skoro da je u ovom trenutku sasvim jasno da će novog člana najviše razmaziti tetka Anastasija, koja je uveliko isplanirala svaki poklon - dodao je izvor.

(Pink.rs)