Soraja ipak pred sudom: Odbačen sporazum sa Tužilaštvom, “poništena” kazna od 500 evra!

NovostiOnline/M.S.

11. 05. 2020. u 13:51

Сораја ипак пред судом: Одбачен споразум са Тужилаштвом, “поништена” казна од 500 евра!

Foto ATA Images

Preokret u slučaju crnogorske starlete Soraje Vučelić zbog krišenja privremenih mera
Slučaj starlete Sare Masoni (Soraja Vučelić) koja je sa Osnovnim državnim tužilaštvom pre nedelju dana postigla sporazum o kazni od 500 evra koju će uplatiti u dobrotvorne svrhe, zbog kršenja privremenih mera donesenih zbog sprečavanja pandemije korona virusa, što je izazvalo žestoke reakcije, ponovo intrigira javnost.

Naime, iz Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima, saopšteno je da je stavljena van snage odluka o primeni instituta odlaganja krivičnog gonjenja u ovom slučaju i da će se Soraji (34) i Podgoričanki M.M. (33) suditie u Osnovnom sudu u Žabljaku, zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.


-Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima podnelo je optužni predlog protiv S.M. i M.M. kojim se predlaže da se pred Osnovnim sudom u Žabljaku održi glavni pretres i da se okrivljene S.M. i M.M. oglase krivim za navedeno krivično delo, saopštila je portaprolka ODT U Pljevljima, tužiteljka Nataša Bajčeta.


Soraja i Podgoričanka su pre nedelju dana, kako je zvanično saopšteno, uhvaćene u kršenju dve privremene mere u jednoj vikendici u selu Borje nadomak Žabljaka, koja je tuđe vlasništvo, a na teret im jestavljeno kršenje dve privremene mere-neposedovanje potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja, i zabrane okupljanja u objektima stanovanja licima koja nisu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije