Rođen je sa pola srca i proživljava svoju petu izolaciju: Nikola (16) sedi kod kuće dok ne pronađu vakcinu

M. Ć.

13. 04. 2020. u 08:48

Vođa benda "Dečurlijans" je, sticajem životnih okolnosti, sazreo mnogo ranije od vršnjaka

Рођен је са пола срца и проживљава своју пету изолацију: Никола (16) седи код куће док не пронађу вакцину
MLADI roker Nikola Džoni Ranković (16), koji je rođen sa pola srca, posebno teško preživljava aktuelnu situaciju, svestan da mora, u svakom trenutku, maksimalno da se pridržava mera zaštite, ne bi li smanjio rizik od kovida 19.Vođa benda "Dečurlijans" je, sticajem životnih okolnosti, sazreo mnogo ranije od vršnjaka. Sada je, u kućnom ambijentu, bacio pogled unazad, i emotivno na "Fejsbuku" napisao:

- Ovo mi je peta izolacija za 16 godina. Prvi put - u inkubatoru, drugi i treći put posle dve teške operacije srca i dobijanja dijabetesa, a četvrti put kad su mi ugradili pejsmejker. Taman kada sam sa 12 godina objavio svoj kompletni autorski album i još nekoliko singlova, poslao vam poruke stihovima pesama "Strah", "Važno je samo šta ostaje", "Nije do love", protutnjao sa gitarom i bendom više od 35 velikih festivalskih bina, dajući i više od svojih fizičkih mogućnosti, stigla me je i peta izolacija.

Potpuno svestan situacije, Džoni piše:

- Jasno vam je, imao bih ekstremno veliki rizik ako bi dobio kovid 19. Živim u miru sa tim da do vakcine ne smem da izađem iz kuće, kako celu svoju životnu borbu ne bih predao u ovoj bici. I neću! Danima u kućnom studiju radim tekst i muziku. Sviram gitaru, klavir, pevam, produciram, miksujem, da vam što pre poklonim novu pesmu. Volim vas, čuvajte se za velike stvari u životu, i zato ostanite kod kuće.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Stanka

13.04.2020. 10:12

Nikola, Džoni Ti si veliki heroj i borac.Od trena kada sam čula za Tebe divim Ti se.A mi ostali kukamo nad izolacijom a zdravi smo !!!Gde nam je pamet ???Čisto sumnjam da oni koji se bune protiv izolacije i policijskog časa imaju dovoljno pameti i mozga.Narode pogladajte Nikolu - Džonija !!!