SNIMANjE finalnih epizoda telenovele "Crveni mesec" u kojoj glumica Isidora Građanin tumači lik ruske grofice Katarine Miloradović, prekinuto je zbog vanrednog stanja. Ali, lepu Isidoru možemo da gledamo u seriji "Ubice mog oca 4", kao tužiteljku Tanju koja želi da pomrsi račune između forenzičarke Jelene i inspektora Aleksandra. U želji da saznamo hoće li joj taj plan uspeti, pozvali smo Isidoru. - Ne smem ništa da vam odajem - rekla je tajanstveno, ali nam je ispričala kako provodi dane u izolaciji. - U početku mi je prijalo da se odmorim i naspavam, a sada samo smišljam razne aktivnosti koje bih mogla da radim u kući. Treniram, igram društvene igre sa roditeljima i bratom, gledam serije i filmove, čitam knjige koje sam želela da pročitam, a nisam stizala.

* Šta radite kada vas uhvati nervoza u četiri zida?

- Setim se da je ova izolacija za dobrobit celokupnog stanovništva i da ima još mnogo stvari koje bih mogla da završim. Zahvalna sam što sam zdrava, kao i moji najbliži. Trudim se da održavam fizičku kondiciju tako što se zdravo hranim i treniram svakog dana.

* O čemu razgovarate sa prijateljima?

- O nekim zanimljivim temama, šaljemo jedni drugima duhovite slike i video-klipove, trudimo se da razmišljamo optimistički, preporučujemo filmove i knjige. Ne volim "fejs kol" varijante, pa komuniciramo preko poruka ili telefonom.

* Koje su dobre strane kućne izolacije?

- Dobili smo, kaže moj drug, najlepši dar - vreme. Možemo da ga provedemo sa najbližima, da se posvetimo sebi, da zastanemo malo i predahnemo, da prikupimo energiju, da pokažemo solidarnost, da pomognemo starijima u vidu kupovine namirnica, lekova i sl. Imate vreme - iskoristite ga pametno! I budite zahvalni što ste zdravi, čuvajte to.