Šta rade TV lica u samoizolaciji: Luka Raco - Prijatelje i kolege bodrim smehom

M. JUNGIĆ MILOŠEVIĆ

26. 03. 2020. u 06:29

Шта раде ТВ лица у самоизолацији: Лука Рацо - Пријатеље и колеге бодрим смехом

Foto Promo

Glumac kaže da je srećan što ima i dvorište, pa može da trenita i na otvorenom
ŠARMANTNI glumac i maneken Luka Raco, zvezda telenovele "Igra sudbine", u kojoj tumači lik Alekse, otkrio nam je da je novi način života, koji podrazumeva i samoizolaciju, prihvatio kao privremen, kako bi nam se život što pre vratio u normalu.

- Prihvatio sam situaciju takvu kakva je. Svestan sam da kada radim nešto, zbog svog zdravlja i zdravlja ljudi u mojoj okolini, to nikako ne sme da mi bude teško. Moja sreća je što imam i dvorište pa mogu da treniram i na otvorenom, što je svakako dobro i za fizičku kondiciju i za psihu - poručuje Raco.

* Kako vam protiču dani bez snimanja?

- Trudim se da pročitam neku novu knjigu, da putem interneta saznam nešto novo, da se malo edukujem i naravno, da kao i svi, pogledam novu seriju ili film.

* Imate li kontakata sa prijateljima i kolegama?

- Samo virtuelne, preko društvenih mreža, a često razgovaramo i putem "video kol konferencija", koje znaju da potraju i sat vremena.

* Kako vi njih bodrite, a kako oni vas?

- Mislim da svi imamo isti način bodrenja, a to je smeh, pozitivna energija, jednostavno, nakratko treba zaboraviti trenutnu svakodnevicu i staviti osmeh na lice.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

marinko

27.03.2020. 11:43

Sta radi Luka Raco u izolaciji ? Sprema se za povratak na mesto direktora holdinga !!!