Kopaonik čeka Zdravka: Čola na Mjuzik viku

V.N.

07. 03. 2020. u 11:51

Копаоник чека Здравка: Чола на Мјузик вику
Neprikosnovena legenda, posle koncerta u Kraljevu, večeras na "Mjuzik viku"

FESTIVAL "Mjuzik vik" na Kopaoniku, peti po redu, večeras će u hotelu "Grand" koncertno otvoriti megastar Zdravko Čolić, koji je preksinoć održao rasprodat koncert u renoviranoj Hali sportova u Kraljevu. Dan ranije, goste "Mjuzik vika" zabavljala je Aleksandra Prijović, dok je sledeći vikend rezervisan za koncerte Saše Matića (13. mart) i Cece Ražnatović (14. mart).

Jedina balkanska zvezda koja je kao od šale napunila šest beogradskih "Arena" ponovila je taj uspeh i u Kraljevu, na tročasovnom nastupu sa četiri generacije u publici - od male dece do penzionera. Čola priznaje da se mnogo obradovao kada su ga organizatori pozvali i predložili mu da nastupi u novoj hali.

- Pamtim kako smo u staroj dvorani Kemal Monteno, Maja Odžaklijevska, "Lutajuća srca" i ja nastupali mnogo puta i čekali da se izgradi nova, vrhunska dvorana za muziku i sport - rekao je Zdravko nakon koncerta u Kraljevu.

Inače, legendarni Čola će 20. juna održati koncert na otvorenom, u prostoru istorijskog "Kneževog arsenala" u Kragujevcu, na kojem se očekuje 10.000 gledalaca.Pročitajte i:Ovo će teško bilo ko da dostigne: Čola održao rekordnih šest koncerata u „Areni“Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Mirko Dumanovic

07.03.2020. 12:43

A zar nije moglo "Muzicka nedelja" ili makar "Muzicka sedmica".......Prestanite da se koristite tudjicama, marem tamo gde nije primereno...