MILjENICI ovdašnje publike, pogotovo ženskog dela, muzičar Momčilo Bajagić Bajaga i glumac Miloš Biković, spremili su zajedničko iznenađenje koje će predstaviti javnosti 14. februara, na Dan zaljubljenih. To je najavljeno, bez detaljnijeg otkrivanja, na fejsbuk-stranici Bajage i "Instruktora". Uz njihovu zajedničku fotografiju je ispisano:

- Kakvo nam iznenađenje 14. februara pripremaju Momčilo Bajagić i Miloš Biković? Šta će pokloniti ženama za Dan zaljubljenih? To zna samo Sveti Trifun.

Odmah su se, očekivano, nanizali brojni komentari oduševljenih pratilaca. S obzirom na to da je fotografija iz studija, mnogi, logično, pretpostavljaju da je reč o njihovoj zajedničkoj pesmi. "Samo da bude prijatno iznenađenje, bezrezervno verujemo u vas", "Najbolji glumac i najbolji pevač", "Jedva čekam", "Najbolja kombinacija" - neki su od komentara koji su se veoma brzo pojavili na "Fejsbuku".

PROČITAJATE JOŠ - "Plivam elegantno kao kratkonogo prase": Biković objavio snimak s bazena, pogodite ko ga je snimao (FOTO)