Svima koji prate dešavanja oko britanske kraljevske porodice, odnosno vojvode i vojvotkinje od Saseksa, znaju da će se oni preseliti u Kanadu, gde će nastaviti sa životom otkako su se finansijski odvojili od prinčeve porodice.

Sada strani mediji javljaju kako su Megan Markl i princ Hari verovatno našli svoj dom, a kako se navodi, kuća koju žele da kupe za “novi život” koji će početi zajedno sa sinom Arčijem je neverovatna.

Naime, Megan i Hari žele da kupe dom u elitnom delu zapadnog Vankuvera, Kicilanu, gde se novčana vrednost njihove kuće procenjuje na 21 milion britanskih funti, odnosno 2.898.562.800 dinar.

Njihov novi dom je navodno na četiri sprata, ima šest spavaćih soba, pet kupatila, a zidovi jedne strane kuće su potpuno u prozorima kako bi imali pogleda na neverovatnu prirodu.


Luksuzna kuća, stara 108 godina, koja ima ukupno 6.900 kvadratnih metara poseduje i ogromnu baštu, ali i potpunu privatnost u vidu zidina koje okružuju.

– Megan je izrazila interesovanje za ovu kuću koja bi bila prelepa za nju, Harija i Arčija – rekao je izvor iz agencije za nekretnine.


Kako se navodi, u ovom kraju žive brojne poznate ličnosti, ugledni multimilioneri i biznismeni.


Podsećamo, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa u sredu su iznenadili sve objavivši da žele “novi radni model” koji će im omogućiti da provedu više vremena u Severnoj Americi i da budu finansijski nezavisni.


Princ Hari i Megan Markl, koji su napisali da duboko veruju u ulogu monarhije i da je njihova podrška kraljici “nepokolebljiva”, žele i da nastave sa svojim kraljevskim dužnostima.