Prijatelju, hajde da popijemo po pivo: Zdravko Čolić iznenadio radnike na pumpi i dalje prepričavaju susret sa slavnim pevačem

J. S.

25. 11. 2019. u 20:57

Radnici na benzinskoj pumpi kod Jagodine još prepričavaju događaj iz noćne smene

Пријатељу, хајде да попијемо по пиво: Здравко Чолић изненадио раднике на пумпи и даље препричавају сусрет са славним певачем

Foto privatna arhiva

NAJVEĆA muzička zvezda na ovim prostorima, Zdravko Čolić, još jednom je pokazao da živi kao sav normalan svet. Radnici na benzinskoj pumpi kod Jagodine još prepričavaju događaj iz noćne smene, kada im je na pumpu banuo Zdravko Čolić. Aleksandar Radisavljević, radnik na objektu, priseća se kako se te noći zaustavio automobil:


- Sipao sam gorivo i vozač je otišao unutra da plati. U tom trenutku otvorila su se vrata i iz auta je izašao Zdravko Čolić. Rekao je: "Prijatelju, hajde da popijemo po pivo". LJubazno sam se zahvalio, rekavši da ne mogu da pijem dok radim.Dok je posluživao pivo čuvenom Čoli, njegove koleginice su sa njim razgovarale i fotografisale se. Kuvarica se umalo nije onesvestila od sreće.


- Sa svima je bio ljubazan - priča Radisavljević. - Insistirao je da sednem sa njim za sto, da popričamo malo. Bio sam zbunjen, ali već posle nekoliko minuta, zahvaljujući njegovoj priči, osećao sam se kao da razgovaram sa najobičnijim čovekom, a ne sa živom legendom. Pričali smo o deci, prepričavao je anegdode sa nastupa, čak je na trenutak, na naše oduševljenje, zapevao.


Dodaje i da su svi dobili dobar bakšiš. Kaže da je u razgovoru pomenuo Čoli da njegov mlađi sin igra fudbal, te da su navijači Crvene zvezde. Ne želeći da iznosi detalje, kaže da je zahvaljujući Čolinom prijatelju dobio ulaznice za celu sezonu za sebe i sina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (16)

артиљерац

26.11.2019. 10:22

@Dragance70 - Нема то везе с маркетингом.Ја сам га возио,у rent-a-car-u,пре 30 и кусур година,такав је.Де журиш,стићемо,ајмо на по једно ладно пиво.Јесте такав.

Cola

27.11.2019. 20:58

@Ramona - Ako još jednom pročitate tekst, shvatićete da nije on vozio.“...VOZAČ je otišao da plati, kada su se otvorila vrata i izašao Čola...””

Nenad

27.11.2019. 04:55

Cola je jedan i neponovljiv. Ceci svaka cast , ali za nju je Zdravko skroz druga galaksija. Cola je sa nasih prostora jedini koji ima nezabelezene glasovne mogucnosti . I naravno pokojni Tose Proeski . Ostali su play-back ekipa nisu Coli ni do kolena. A i kao covek je OK. Kad se zaratilo , sklonio se svome jatu , ali je cutao nije davao nikakve izjave niti koga vredjao , prozivao . Nece se takav skoro roditi na nasim prostorima. U svakom pogledu i neka on nama pozivi dugo , dugo .