Pred kamerama se rastala od muža

M. Ćunković

17. 10. 2019. u 00:15

Пред камерама се растала од мужа

Foto ATA Images

Goca Tržan predstavila novi spot u kojem glumi sa suprugom

Pop pevačica Goca Tržan promovisala je preksinoć u beogradskom hotelu "Prestiž" novi singl i spot "Žena za jednu noć", ali i paket "Vajber" stikera. Svi koji ih besplatno preuzmu moći će da saznaju najnovije vesti vezane za njenu karijeru, ali i privatni život.

- Jedva čekam da čujem komentare na "Ženu za jednu noć", jer se takve pesme dese pevaču, bez ikakvog traženja - rekla je Goca, napominjući da je Amil Lojo napisao muziku, a Armin Šaković tekst.

Dodala je da je ovo njena najtužnija pesma.

- Reditelj Miloš Popović odlučio je da i spot bude tužan, da u njemu bude i moj muž i da se mi konačno, na vaše veliko zadovoljstvo, "rastajemo" (smeh). Zahvaljujem se Raši što je bio sjajan na snimanju i što je, uopšte, pristao tu da igra, jer mrzi kamere i slikanje.


PROČITAJTE JOŠ -ILDA ŠAULIĆ: Bila sam Šabanova mezimica, nas dvoje smo bili jedna duša


Na konstataciju da nova balada zvuči kao one s početka solo karijere poput "Zagrli", delom i zbog toga što nema bubnjeva, Goca, za "Novosti", kaže:

- Nisam htela da ovu pesmu poredim s nekom ranijom. Mislim da bi i "Ženu za jednu noć" i "Zagrli" pokvario ritam.

Goca nosi divne utiske sa nedeljnog koncerta u Rakovici.

- Došlo je tri, četiri hiljade ljudi, od sedam do 77 godina. Svako je pronašao neku pesmu za sebe. Od novijih, najbolje reaguju na "Voleo si skota", "Gluve usne", "Strašilo"... Od starijih, tu je "Haljina", i "Stoperka" i "Zagrli" kao ultimativni hitovi.

Gocu u subotu očekuje nastup sa grupom "TAP 011" u beogradskom "Ada molu", a zatim i snimanje njihovog novog spota.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije