Povratak Dženifer Aniston u seriji Jutarnji šou

M. D.

13. 10. 2019. u 22:55

Повратак Џенифер Анистон у серији Јутарњи шоу

Foto EPA

Saga "Jutarnji šou" počinje da se emituje 1. novembra. Anistonova igra Aleks Levi, omiljenu američku voditeljku čiji je posao doveden u pitanje...

ODBROJAVANjE je počelo - ostalo je nepunih mesec dana do početka emitovanja dugo najavljivane serije "Jutarnji šou", kojom se Dženifer Aniston vraća na male ekrane. Premijera je zakazana za 1. novembar, na Epl TV+, kada i počinje sa radom ova platforma koja će promeniti način na koji gledamo televiziju.

Glumice Dženifer Aniston i Riz Viterspun su i izvršne producentkinje sage u kojoj od jačih imena igra Stiv Karel (nama najpoznatiji po ulozi iritantnog šefa Majkla Skota u seriji "Ofis"). "Jutarnji šou" prati živote ljudi koji bude Ameriku, izazove sa kojima se suočavaju, igre moći koje se odvijaju kada se kamere ugase. Snimanje je, nakon sedam meseci, završeno u maju.

Serija čija je radnja smeštena u Njujork, zasnovana je na knjizi Si-En-En voditelja Brajana Steltera koji je angažovan i kao konsultant na snimanju. Anistonova igra Aleks Levi, omiljenu američku voditeljku čiji je posao doveden u pitanje, kad njen dugogodišnji kolega Mič Kesler, u tumačenju Stiva Karela, bude otpušten zbog seksualnog uznemiravanja. A kada na televiziju dođe nova reporterka Bredli Džekson (Riz Viterspun), koja toliko brzo napreduje da uskoro postaje glavna voditeljka, Aleks će biti u problemu. Trejler nagoveštava dramu rečima "Gledanje nervnog sloma omiljene žene je svevremena američka zabava".

Uloga u ovoj seriji označiće povratak Anistonove na male ekrane. Kako je glumica istakla u intervjuu "Njujork tajmsu" - ova rola ima sve.

- Svi aspekti su tu: deca, krivica, igre moći, biti žena u industriji, prolaziti kroz razvod, i to javno, osećati se izopšteno. Bliska mi je Aleks u situacijama kada ne želite da budete viđeni i fotografisani, na crvenom tepihu, ne želite ni da izađete iz kuće, već samo hoćete da vrištite i plačete.


Foto IMDb

Inače, Anistonova i Viterspunova su već zajedno igrale na malim ekranima i to sestre u hit sitkomu "Prijatelji". Riz koja je u poslednje vreme veoma aktivna na televiziji (za HBO je radila hit seriju "Nevine laži") zbog role ambiciozne novinarke se ofarbala u smeđe.

- Pozvala sam Džen i rekla joj: "Trebalo bi ovo da uradimo" - otkriva Viterspunova.

- Bile smo veoma uzbuđene što ćemo raditi zajedno. Ima nešto neodoljivo u jutarnjim programima koji su deo američke kulture. Srele smo se sa voditeljkama da bismo videle kako to sve zaista funkcioniše. Zadivilo me koliko su bile iskrene prema nama. Mislim da će mnogima biti šokantna činjenica da su žene na pozicijama moći zapravo zamenjive.


Foto IMDb

Nagoveštaj onog što možemo da očekujemo u seriji je australijski naziv. Naime, zbog tamošnjeg poznatog prepodnevnog programa pod imenom "Jutarnji šou", saga će se u "zemlji kengura" zvati - "Jutarnji ratovi".


NETFLIKS IMA RAZLOGA ZA BRIGU

DRAMA "Jutarnji šou" je za sada najjači adut Epl TV+ koji sa radom počinje 1. novembra. Sadržaj će biti dostupan putem aplikacije koju će korisnici instalirati i koja košta 4,99 dolara mesečno. Drugi servisi, poput Netfliksa, s pažnjom gledaju u kom pravcu se Epl TV razvija. Za sada je najavljeno da programe pripremaju Stiven Spilberg, Opra Vinfri, Džej Džej Adams. Ako Epl bude imao dobre serije, Netfliks ima razloga za strah, ali mnogi stručnjaci kažu da ovo pitanje ne mora da bude ili-ili, već može i Epl i Netfliks


Foto IMDb

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije