ZAPOSLENI OSTALI U ČUDU: Kevin Spejsi ušetao u Narodno pozorište i imao je jednu želju (FOTO)

V. Strugar

07. 10. 2019. u 13:47

ЗАПОСЛЕНИ ОСТАЛИ У ЧУДУ: Кевин Спејси ушетао у Народно позориште и имао је једну жељу (ФОТО)

Jasmina Urošević sa Kevinom Spejsijem

Tokom šetnje Beogradom, poznati glumac poželeo da uđe u teatar i vidi probu

ČUVENI holivudski glumac i dvostruki "oskarovac", Kevin Spejsi, u ponedeljak je neočekivano "ušetao" u Narodno pozorište i probu nove predstave "San letnje noći - projekat Šekspir" ,koja će u utorak veče premijerno biti izvedena na Velikoj sceni nacionalnog teatra. Kako saznajemo, Spejsi je u Beogradu poslovnim povodom, jer traži lokacije za film koji će uskoro snimati u njegovoj produkciji.

Umetnik svetskog glasa obilazio je, opušteno i bez bodigarda, centar Beograda u pratnji svog menadžera: Kada je u prolazu ugledao zgradu nacionalnog teatra, poželeo da je obiđe i, eventualno, vidi neku dramsku probu.

- Došao je do Direkcije Drame, a onda vrlo ljubazno upitao da nije u toku neka dramska proba u pozorištu - kaže za naš list Jasmina Urošević, producentkinja, koja je s glumcem ( u početku, na opštu nevericu) ubrzo objavila i fotografiju na "fejsbuku". - Odgovorila sam mu da se upravo priprema "San letnje noći" i da ću pitati reditelja da prisustvuje probi.

Pročitajte još - PRVI FILM POSLE SKANDALA: Kevin Spejsi se vraća na filmsko platno novom ulogom (VIDEO)

Potom ga je naša sagovornica uvela u mračnu salu, a slavni glumac je seo diskretno pozadi i, kako saznajemo, sledećih pola sata nenametljivo pratio zbivanja na pozornici. Pošto su ga u prolazu kroz salon srele i glumice koje u tom trenutku nisu imale scenu, nastala je zajednička fotografija Kevina Spejsija sa Vanjom Milačić i Marijom Vicković, koje (sa još trinaest koleginica) igraju u ovoj "totalno" ženskoj podeli. Pošto je proba bila u toku, reditelj Mladenović nije imao priliku da se upozna sa neočekivanim gostom. A gost je, kako ušao, tako i izašao - diskretno, ne želeći da narušava proces rada.

- Ponudila sam mu ulaznice za neku od operskih ili baletskih predstava na repertoaru, budući da može da ih prati sa titlom, a on mi je ljubazno odgovorio da ga više interesuju naše dramske predstave - otkriva Jasmina Urošević. - Naravno, uputila sam mu poziv da prisustvuje večerašnjoj premijeri i dobila odgovor da će dolazak potvrditi , ukoliko mu obaveze to dozvole.

ISPUNILI ŽELjU

UPRAVNICA Ivana Vujić nije se susrela sa holivudskim glumcem tokom njegove kratke posete. U vreme Spejsijevog boravka bila je na sastanku. Ovim povodom kaže:

- Poželeo je da obiđe kuću i vidi neku probu,a sticaj okolnosti je hteo da su upravo u toku bile pripreme za večerašnju premijeru. Drago mi je da smo mu ispunili želju, jer svakom glumcu, pa i tako slavnom kao što je Kevin Spejsi, zanimljivo je da razgleda jednu elitnu instituciju kao što je nacionalni teatar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)