Edita Aradinović otkrila tačnu cifru koju mora da vrati Aspirincima

NovostiOnline

01. 10. 2019. u 15:26

Едита Арадиновић открила тачну цифру коју мора да врати Аспиринцима

Foto: Instagram

Filip i Miloš, poznatiji kao "Aspirinci", od Edite su zahtevali da im kao odštetu isplati 150.000 evra, ali kako saznajemo nije ostalo na toj cifri
Edita Aradinović napustila je bend "Ministarke" početkom 2018. godine, i od tada se nagađa koja je to cifra koju pevačica mora da isplati producentima Milošu Roganoviću i Filipu Miletiću (FM Play), koji su grupu osnovali.


Filip i Miloš, poznatiji kao "Aspirinci", od Edite su zahtevali da im kao odštetu isplati 150.000 evra, ali kako saznajemo nije ostalo na toj cifri.


Naime, postignut je dogovor da Edita ovom dvojcu isplati tačno 60.000 evra!


- Ja, nakon napuštanja Ministarki, nisam čak želela ni da radim, da ne bih nikome stajala na žulj, a imala sam potpuno pravo. Sad treba da krenem da im vraćam dug od 60.000 evra. Kako ću to učiniti... Videćemo. Radiću, trudiću se, pa polako - rekla je Edita.


Podsetimo, na prostorije producentske kuće FM Play na Bežanijskoj kosi u subotu je, 28. septembra, bačena bomba.


Na mestu eksplozije pronađen je i otvarač za kašikaru.


PROČITAJTE I: Edita ide na saslušanje zbog bačene bombe na prostorije producentske kuće?


Nakon ovoga su se u pojedinim medijima pojavile priče kako je Edita glavna osumnjičena za bombu bačenu na prostorije producentske kuće FM Play. Međutim, Edita nije niti pozvana na saslušanje, niti je privedena.


- Obzirom da se vodi istraga, nisam u mogućnosti ništa da komentarišem. Verujem da će policija brzo pronaći počinioca - rekao je ranije Filip zaTelegraf.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije