Čola 29. novembra u Štark areni

V.N.

19. 09. 2019. u 11:52

Чола 29. новембра у Штарк арени

Foto Katarina Mihajlović

Bilbordi širom prestonice najavljuju koncert Zdravka Čolića u Beogradu

ŠTA se krije iza bilborda koji su osvanuli širom Beograda, a na kojima piše: "Produži dalje", "Cipelice, bluzice, kompletići, šeširi", "I svaki put kao da je prvi", "Da l' si devojka il' žena sada ti"...

Ovi stihovi iz hitova pop megastara Zdravka Čolića najavljuju koncert koji će najpopularniji pevač na Balkanu, posle punih pet godina, održati 29. novembra, u "Štark areni" u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ - Madona: Ne plašim se da umrem za ono u šta verujem, biću u prvim redovima i primiću udarce i hice

Biće to treći put da Čola peva u najvećoj dvorani u ovom delu Evrope. Koncertno ju je otvorio u oktobru 2005, kada ga je dve noći zaredom slušalo 50.000 ljudi. U decembru 2014, takođe je pevao dve noći uzastopno u "Areni".


Sada će, na najomiljeniji praznik bivše Jugoslavije, Beograđanima uz stare pesme, predstaviti i one sa aktuelnog, 15. po redu albuma "Ono malo sreće".

Inače, Zdravko danas sa bendom putuje u Ameriku, gde već u subotu ima koncert u Atlanti, prvi od šest na ovoj jesenjoj turneji. U nedelju će ga videti i čuti naši sunarodnici u Vašingtonu, svirka u Sent Luisu je 27. septembra, u Njujorku 28. septembra, Detroitu 4. oktobra, a u Čikagu 5. oktobra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Daxi

20.09.2019. 11:04

Cola legenda!Zahvalna sam bogu sto sam rasla i sto starim u njegovoj eri postojanja!