Stanić Ana kao izvajana

M. Ć.

23. 08. 2019. u 07:13

Atraktivna plavuša pokazala savršenu liniju

Станић Ана као извајана

Foto Instagram/ana1stanic

PLAVOKOSA Ana Stanić već dugo je jedna od najzgodnijih pevačica na našoj estradi, i protok godina apsolutno ne utiče na to. Uprkos tome što je u petoj deceniji, Stanićeva i dalje ima savršenu liniju, što redovno pokazuje na "Instagramu". Obožavaoce je sada oduševila seksi slikom sa primorja. Pozirala je u crnom kupaćem kostimu, i u gro plan istakla zategnute noge i ravan stomak.

- Uvek poslednja na plaži jer bih samo gledala u more, slušala zvuk talasa i usput dobijala najlepšu popodnevnu boju - napisala je Ana uz fotografiju.

U mnoštvu komplimenata koje je dobila izdvaja se komentar jedne obožavateljke, koja je ushićeno napisala:

- Uvek je bila zgodna ali ovoliko - nikad. Šta se sa njom dešava, od čega je ovoliko sveža i savršena? NJen partner samo u nju da gleda, ne mora ni da jede ni da pije.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Ljubodrag

23.08.2019. 07:47

"- Uvek je bila zgodna ali ovoliko - nikad. Šta se sa njom dešava, od čega je ovoliko sveža i savršena? Njen partner samo u nju da gleda, ne mora ni da jede ni da pije. "Ne partner. Dečko. I ne samo da je gleda."Blago onom` ko te ljubiii...."

zmau

23.08.2019. 10:17

@Juga - Shvatite ovu inverziju kao pesničku slobodu. Ana Stanić se ne rimuje sa "izvajana".I ne kaže se Ana Stanic nego Ana Stanić.

spasavaj se

23.08.2019. 10:47

lepa za gledanje smanjimo ton kad peva ne zato sto kresti vec sto je smor dok peva.

Milica

23.08.2019. 12:08

Bravo za prirodnu Anu Stanic, a ovi sto se spasavaju od njenih "smor" pesama, verovatno to rade uz Daru bubamaru i ostale hopa-cupke.