Jedna od naših najboljih pevačica, Jelena Tomašević, koja je svojim glasom odavno osvojila ne samo region, već i Evropu, 17. avgusta će nastupiti na spektakularnoj svečanoj ceremoniji zatvaranja petih Armijskih međunarodnih igara, u parku „Patriot“, u Moskvi, pred najvišim predstavnicima ruskog državnog vrha.

Jelena je već nastupala na velikim scenama Rusije, odakle nosi neprocenjiva iskustva.

Pre deset godina pevala je u Kremlju, sa Boaz i Sirušo, pesmu „Time to pray“, snimljenu nakon njihovog upoznavanja na Eurosongu, a prošle godine je imala fantastičan nastup na Krimu, u Sevastopolju, na manifestaciji „Ruska mašta“, pred sto hiljada ljudi, na poziv Aleksandra Zaldostanova, lidera najvećeg ruskog motociklističkog kluba „Noćni vukovi“, inače, velikog prijatelja ruskog predsednika Vladimira Putina.

Nastup u parku „Patriot“ je veliki izazov, posebno iz razloga što se očekuje spektakularna ceremonija kojoj će, osim nekoliko desetina hiljada ljudi, prisustvovati i kompletan državni vrh Rusije, a možda i sam predsednik Putin.

Izuzetna mi je čast što ću pevati na ovoj prestižnoj ceremoniji i neizmerno se radujem ovom nastupu, koji će, sigurna sam, biti jedan od najlepših u mojoj karijeri.“ kaže Jelena Tomašević za Novosti Online.

Jelena Tomašević / foto: Goran Slavnić

Pogledajte Jelenin nastup na prošlogodišnjoj manifestaciji „Ruska mašta“ u Sevastopolju: