Leksington: Nove pesme, pa turneja

Elena Božić Talijan

02. 06. 2019. u 10:30

Bojan Vasković, frontmen "Leksingtona", o planovima i aktivnostima svoje grupe

Лексингтон: Нове песме, па турнеја

Bojan Vasković / Foto: Antonio Ahel/ ATA Images

FRONTMEN grupe "Leksington" Bojan Vasković, za naš list, kaže da bend priprema nove pesme, kao i da će uskoro biti objavljeno nekoliko numera koje su već završene. Sastav nastavlja da radi punom parom nakon što je oduševio publiku duetskom pesmom "Kad anđeli padnu" u fantastičnom spoju sa grupom "Ministarke". Od kada je 7. maja objavljena, numera ima skoro 2,3 miliona pregleda na "Jutjubu" i procenjuje se da će obeležiti proleće i leto.

- Nikada nismo prekidali sa nastupima, malo smo se odmorili od autorskog rada i sada krećemo u nove pobede - najavljuje Vasković. - Sa pesmom "Kad anđeli padnu" otvorili smo sezonu snimanja, a nekoliko numera smo već završili i objavljivaćemo ih u narednom periodu.

Vokali Bojana i pevačice Jovane Pajić, koja se pridružila "Ministarkama" pre pola godine, odlično su se uklopili u duetskoj baladi. Na prvi pogled možda deluje kao neočekivani spoj, ali kako za naš list ističe Vaskovića, njih dvoje se poznaju dugi niz godina i dobri su prijatelji, tako da ovo nije samo poslovna saradnja. Ideja za duet potekla je od kompozitora i tekstopisca Miloša Roganovića, koji i u ovom slučaju potpisuje muziku i tekst, a inače je osnivač ženskog benda "Ministarke".

Vasković kaže da je Jovana neko koga izuzetno ceni i poštuje i kao osobu i kao pevača, a da ništa manje reči hvale nema ni za "Ministarke", te da je veoma zadovoljan saradnjom sa njima:

- Pesma "Kad anđeli padnu" poručuje da je ljubav najjača i da na kraju pobeđuje sve nedaće.


Jovana i Bojan


"Leksington" se, kaže, priprema i za letnju turneju od početka juna do kraja avgusta, koju će ove godine, uz koncertne aktivnosti i klupske nastupe, provesti uglavnom u Crnoj Gori, ali i u regionu.

RAZMAZIO SAM ĆERKU

BOJAN uspešno usklađuje roditeljsku ulogu i profesionalne obaveze, jer, kako ističe, za sve ima vremena kada se čovek dobro organizuje. Pevač sa suprugom Aleksandrom ima malu Anđelinu, koja će uskoro napuniti četiri godine, a Bojan otkriva da je popustiljiv tata.

- Više sam je razmazio nego što sam strog, u svakom slučaju uživam u roditeljskoj ulozi - priznaje frontmen "Leksingtona".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije