AUTOMOBIL "mercedes" folkerke Maje Marijane zapaljen je ispred njene kuće u Filmskom gradu, u kojoj se pevačica nalazila sa ćerkom u trenutku kriminalnog čina.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, auto je zapaljen još 22. aprila, ali se sve držalo u tajnosti zbog policijske istrage. Maja je u utorak rekla da su dvojica nepoznatih muškaraca uletela u garažu i zapalila kola, ističući da prethodno nije dobijala nikakve pretnje, ali da ima određene sumnje ko je mogući počinilac.

- Dva nepoznata momka sa kapuljačama su upala u moju garažu i zapalila mi automobil marke "mercedes" - kazala je pevačica. - Slučaj smo odmah prijavili policiji, njima smo sve rekli šta smo imali. Nisam dobijala pretnje, ne znam o čemu se radi. Mi smo policiji rekli na koga sumnjamo, o tome ne bih.

Pročitajte još:Vatra progutala auto u centru Pirota

Maja je ispričala da su i ona i ćerka bila preplašene:

- Ćerka i ja smo bile u strahu, ona je bila sa mnom u kući i toliko se uplašila da je vrištala iz sveg glasa. Policija će ispitati slučaj. Kad sam videla na sigurnosnim kamerama da mi gori automobil, presekla sam se. Nisam znala šta me je snašlo. Odmah sam pozvala vatrogasce i policiju.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Sigurnosne kamere su snimile dvojicu muškaraca koji nose kapuljače i prilaze Marijaninom parkiranom automobilu. Jedan je počeo da ga poliva benzinom, dok je drugi gledao da niko ne naiđe, i ubrzo je auto bio u plamenu. Maja je rekla da je pričinjena velika materijalna šteta i da kola više nisu u voznom stanju.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages