DžENAN LONČAREVIĆ PRIZNAO: Otišao sam bez reči i bez pozdrava! (VIDEO)

Dejan Ćirić

utorak, 23. 04. 2019. u 13:12

ЏЕНАН ЛОНЧАРЕВИЋ ПРИЗНАО: Отишао сам без речи и без поздрава! (ВИДЕО)

Dženan Lončarević Foto Privatna arhiva

Popularni pop pevač objavio je u utorak numeru “Ako pitaš”. Ova pesma predstavlja deo trilogije započete sevdalinkom “Piješ sine”, koja je doživela veliki uspeh

Popularni pop pevač Dženan Lončarević objavio je u utorak numeru “Ako pitaš”. Ova pesma predstavlja deo trilogije započete sevdalinkom “Piješ sine”, koja je doživela veliki uspeh.

Publika će biti u prilici da kroz magičan spot, pod rediteljskom palicom majstora svog zanata, Harisa Dubice, vidi epilog tužne ljubavi. Emotivnu baladu dodatno je ukrasio Dženanov vokal, dok je Dubica i ovog puta maestralno dočarao svu težinu nesrećne ljubavne priče. Spot je, baš kao i za pesmu “Piješ sine” u crno-belom maniru i nalik je nekom filmskom remek delu.

Pročitajte još - Dženan Lončarević: Eh, da sam tad mogao drugačije

“Veoma sam uzbuđen zbog objavljivanja druge pesme iz trilogije započete sa “Piješ sine”. Mnogi su mi govorili da je rizično objavljivati pesme ovog tipa, u vreme kada se sluša nešto dijametralno suprotno. Međutim, ja sam čvrsto verovao da će ova tužna sevdalinka naći put do srca publike, i tako je, zaista, i bilo. Ne sumnjam da će “Ako pitaš” doživeti sličnu sudbinu, jer pored sjajnog teksta, genijalni Haris Dubica je, mogu slobodno reći, napravio jedan mali film, koji će, siguran sam, izazvati mnogo emocija i poneku suzu.” ističe Dženan za Novosti online.

Tekst, glas, ali i ekranizacija numere “Ako pitaš” garantuju da je Dženan, sa svojim saradnicima, napravio nešto posebno, što će dugo trajati među njegovom publikom.

Foto Privatna arhiva


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)