Čola otvara 50. Praznik mimoze

V. N.

09. 01. 2019. u 14:13

Чола отвара 50. Празник мимозе

Zdravko Čolić Foto Zoran Kuzmanović

Megastar Zdravko Čolić u februaru u Herceg Novom i Ljubljani

PRVI koncert najveće balkanske pop zvezde Zdravka Čolića u ovoj godini, na turneji "Ono malo sreće", zakazan je za 1. februar u Herceg Novom, na otvaranju jubilarne 50. manifestacije "Praznik mimoze". Sledeća stanica na turneji megastara je najveća dvorana u Sloveniji - "Stožice" u Ljubljani, gde će sa bendom nastupiti za Dan zaljubljenih, 14. februara.


Pročitajte još: Zdravko Čolić: Drugujem sa "Novostima" 40 godina


- Radujem se koncertima u Herceg Novom i Ljubljani - kaže nam Čola. - Upravo u Herceg Novom, tačnije u Bijeloj, imao sam 1967. svoj prvi javni nastup i veliko mi je zadovoljstvo da se vratim u Herceg Novi i otvorim jubilarni "Praznik mimoze". U Sloveniju često dolazim privatno na odmor. Slovenija je lepa, tamo znam mnogo ljudi i imam prijatelje koji nisu iz sveta muzike, već iz vremena kad sam bio mali privrednik. Svaki koncert je prilika za okupljanje i druženje i verujem da ćemo svi uživati u pesmama i dobroj atmosferi. Prošlo je mnogo vremena od mog poslednjeg koncerta u Ljubljani, koji je bio na otvorenom. Sećam se da je tog dana padala kiša. Što se tiče dvorane "Stožice", tamo sam poslednji put pevao pre gotovo 10 godina. Iskreno sam želeo koncert u Ljubljani i radujem se susretu sa publikom u Sloveniji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

vesna 959 rođ

09.01.2019. 16:14

što ne bi,što ne bi došao u H,Novi, za sve nas je praznik kad nam dođeš ti, a mimoza neka cveta

Ana

10.01.2019. 07:50

Na proputovanju za Dubrovnik , Herceg - Novi ili Sarajevo navrati bar ponekad u Trebinje i Ljubinje, odakle su tvoji korjni… Voljeli bi da te vide i cuju i tamo….