Džoni je mladi heroj

V. N.

14. 05. 2017. u 15:17

Џони је млади херој

Foto: "Telegraf"

Dobitnik specijalnog priznanja Youth heroes, koje dodeljuje "Egzit fondacija", jeste najmlađi srpski roker Nikola Džoni Ranković (13)

DOBITNIK specijalnog priznanja Youth heroes, koje dodeljuje "Egzit fondacija", jeste najmlađi srpski roker Nikola Džoni Ranković (13), i najmlađi muzičar na svetu koji je objavio autorski rokenrol album - "Teram po svom". Mada je rođen sa pola srca i srčanim manama, Nikola je koncertima u Srbiji i humanitarnim radom pokazao da mu je srce prepuno ljubavi. Učešćem u humanitarnim akcijama i druženjem sa decom koja imaju problema u različitim segmentima života, Džoni motiviše vršnjake da se okrenu muzici kao izlazu iz problema.

- Nikola je osoba na koju bi svi trebalo da se ugledamo. On je dečak, borac, umetnik i roker. Ovaj mladi heroj naučio nas je mnoge lekcije, a posebno onu najvažniju - da nikada ne treba odustajati - navodi se u obrazloženju "Egzit fondacije", koja je u kampanji Youth heroes izabrala još 16 mladih heroja u četiri oblasti - obrazovanje i nauka, preduzetništvo i kreativne industrije, društveni aktivizam i kultura i umetnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije