Svet sa Sputnjikom i Dmitrij Rogozin

Novosti online

13. 01. 2016. u 13:52

„Svet sa Sputnjikom“ danas od 17 do 19 sati na 104,7 MHz donosi ekskluzivni intervju sa vicepremijera Ruske Federacije i kopredsedavajućeg rusko-srpskog Mešovitog komiteta Dmitrija Rogozina "Sputnjiku"

Свет са Спутњиком и Дмитриј Рогозин
„Svet sa Sputnjikom“ danas od 17 do 19 sati na 104,7 MHz donosi ekskluzivni intervju sa vicepremijera Ruske Federacije i kopredsedavajućeg rusko-srpskog Mešovitog komiteta Dmitrija Rogozina "Sputnjiku".

U razgovoru sa glavnom urednicom "Sputnjika" LJubinkom Milinčić, Rogozin je govorio o vojnoj saradnji sa Srbijom. Odgovorio je na pitanje kako će na eventualnu kupovinu ruskog oružja reagovati SAD i Evropa, a čućete i zbog čega je aktivan na društvenim mrežama.

Posetu Rogozina Srbiji i dogovor srpsko-ruskog Međuvladinog komitetom za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju komentarisaće u studiju Goran Jevtović, pukovnik u penziji, i LJubodrag Savić, profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

U drugom satu, od 18 časova, prenosimo dokumentarnu emisiju „Dvadeset godina Republike Srpske“, koju su pripremile kolege iz banjalučke redakcije Radija Republike Srpske.

Učesnici i svedoci stvaranja RS uz dokumentarne i autentične snimke podsećaju na događaje od pre 20 godina i na vreme osnivanja i borbe za opstanak Republike Srpske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije