NAJEKSKLUZIVNIJI doček Nove godine očekuje se u beogradskom „Belekspo centru“, gde će goste zabavljati najveća balkanska folk zvezda Ceca Ražnatović. Posetioce će dobrom muzikom na početku zagrejati prestonički klupski bend „Old het“, dok će Cecin nastup trajati - tri i po sata!

Uz odličan provod, goste očekuje bogat meni i piće dobrodošlice. Kapacitet dvorane je 1.000 mesta za sedenje, podeljena u tri nivoa. Prvi nivo košta 12.000 dinara, a u cenu je uračunata večera i piće dobrodošlice po izboru. Drugi nivo, po ceni od 18.000 dinara, čine takozvani banket stolovi, sa foteljama, gde je takođe uračunata večera i piće dobrodošlice. Treći nivo je takozvana VIP zona, koja se sastoji od separea za 12 osoba i košta čak - 246.000 dinara, a uključuje večeru, piće dobrodošlice i bocu šampanjca.

- Ulaznice za ovaj nivo se ubedljivo najbolje prodaju i ovo će biti najekskluzivniji doček u regionu - rekao nam je organizator Miša Dobrić. - Što se strukture gostiju tiče, biće izjednačen broj posetilaca iz Srbije i inostranstva.

Kako saznajemo, među gostima koji će 2015. dočekati u „Belekspo centru“ (ekskluzivnom ambijentu hotela „Holidej in“) su državni sekretari, političari, biznismeni...

Iz Bugarske stiže grupa od 16 ljudi, a neki od njih su vlasnici četiri hotela u Nesebaru. Posle Bugara, najbrojniji posetioci su Hrvati, dok Slovenaca ima vrlo malo.