KOD VAS STANUJE SAMO LAŽ I MRŽNJA: Palma se oglasio posle demantija Višeg javnog tužilaštva upućenog Mariniki Tepić

Z. U.

14. 05. 2021. u 21:22

VIŠE javno tužilaštvo u Kraljevu demantovalo je navode Marinike Tepić da su joj u tom tužilaštvu, kako je rekla, data maksimalna obećanja da će predmet preuzeti Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu.

КОД ВАС СТАНУЈЕ САМО ЛАЖ И МРЖЊА: Палма се огласио после демантија Вишег јавног тужилаштва упућеног Мариники Тепић

Dragan Marković Palma

Tim povodom oglasio se i Dragan Marković Palma.

- Pre neki dan sam rekao da, kao što postoje kleptomani kao patološki kradljivci, tako postoje i patološki lažovi. Marinika Tepić je najveći patološki lažov na svetu. Ona je za kratko vreme uspela da slaže i tužilaštvo i policiju i građane Srbije. Marinika Tepić je profesionalni lažov. Ona misli da se, kao njen poslodavac Dragan Đilas, može nagoditi oko ovih krivičnih dela koje ona pravi. Siledžija Dragan Đilas se nagodio sa svojom bivšom suprugom, ali sa mnom se lažovčino Mariniko Tepić nećete nagoditi. Nema nagodbe sa istinom. Kod vas stanuje samo laž i mržnja. Sada je svima jasno u ovoj državi ko laže.

Ako neko ode da da iskaz u Tužilaštvo i onda stane ispred tog istog tužilaštva i drsko i najprizemnije slaže i to samo Tužilaštvo, iz kojeg je izašla par minuta pre te izgovorene laži, onda je svima sve jasno. Ne valja ti policija, ne valja ti Tužilaštvo, ne valjaju ti žene, ne valjaju ti građani Srbije, samo ti valja siledžija Dragan Đilas i predsednica vaše stranke u Jagodini, koja nastavlja u skladu sa svojim šefovima Draganom Đilasom i Marinikom Tepić da laže, kao što je slagala da joj je stan obijen. Vi ste Marinika Tepić svetski šampion laganja - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)