TEPIĆEVA DALA ISKAZ: Slučaj "Palma" preuzima TOK?

G. Ć.

14. 05. 2021. u 20:36

POTPREDSEDNICA SSP Marinika Tepić u petak je u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu dala izjavu u predistražnom postupku povodom svojih tvrdnji kojima je predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palmu označila kao odgovornog za podvođenje žena i devojaka u ovom gradu.

ТЕПИЋЕВА ДАЛА ИСКАЗ: Случај Палма преузима ТОК?

Foto D. Milovanović

- Dobila sam garancije od postupajuće tužiteljke da će učiniti sve da se, s obzirom na to da ovde ima elemenata organizovanog kriminala, u ceo postupak uključi i Tužilaštvo za organizovani kriminal. To bi dalo jače garancije i poverenje žrtvama i očevicima da se ohrabre i pred državom iznesu svoja jeziva iskustva - rekla je Tepićeva.

Pred zgradom Tužilaštva je bilo dvadesetak pristalica SSP koji su došli da Mariniki Tepić pruže podršku, a među okupljenima je bio i lider stranke Dragan Đilas.

Više javno tužilaštvo u Kraljevu demantovalo je večeras navode potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da su joj u tom tužilaštvu data "maksimalna obećanja" da će predmet u vezi sa predsednikom skupštine opštine Jagodina Dragana Markovića Palme preuzeti Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VUČIĆ O POSETI MALOG VAŠINGTONU: Taj investicioni rejting za nas znači da smo na zelenoj grani