TEPIĆEVA DALA ISKAZ: Slučaj "Palma" preuzima TOK?

G. Ć.

14. 05. 2021. u 20:36

POTPREDSEDNICA SSP Marinika Tepić u petak je u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu dala izjavu u predistražnom postupku povodom svojih tvrdnji kojima je predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palmu označila kao odgovornog za podvođenje žena i devojaka u ovom gradu.

ТЕПИЋЕВА ДАЛА ИСКАЗ: Случај Палма преузима ТОК?

Foto D. Milovanović

- Dobila sam garancije od postupajuće tužiteljke da će učiniti sve da se, s obzirom na to da ovde ima elemenata organizovanog kriminala, u ceo postupak uključi i Tužilaštvo za organizovani kriminal. To bi dalo jače garancije i poverenje žrtvama i očevicima da se ohrabre i pred državom iznesu svoja jeziva iskustva - rekla je Tepićeva.

Pred zgradom Tužilaštva je bilo dvadesetak pristalica SSP koji su došli da Mariniki Tepić pruže podršku, a među okupljenima je bio i lider stranke Dragan Đilas.

Više javno tužilaštvo u Kraljevu demantovalo je večeras navode potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da su joj u tom tužilaštvu data "maksimalna obećanja" da će predmet u vezi sa predsednikom skupštine opštine Jagodina Dragana Markovića Palme preuzeti Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)